Ce vor face Ștefan Bănică Jr și Loredana, la Antena 1. Contract de zeci de mii de euro

Ce vor face Ștefan Bănică Jr și Loredana, la Antena 1

Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. vor fi parte a aceleiași emisiuni, la Antena 1. Artiștii vor intra în pâine luna viitoare, când se va da startul filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show pentru copii.

Ce vor face Ștefan Bănică Jr și Loredana, la Antena 1?

  • Loredana Groza a început colaborarea cu PRO TV în 1996, când a avut primele tangențe cu trustul Media Pro. De-a lungul timpului, solista a vut mai multe piese și albume produse de Media Pro Music. În 2011, când a apărut pe micile ecrane primul sezon al concursului ”Vocea României”, Loredana s-a numărat printre jurații emisiunii. Ea a continuat să fie jurat la ”Vocea” timp de șapte sezoane, până în anul 2017. În 2019, cântăreața a fost și căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii ”Cântă cu mine”.
Ce vor face Ștefan Bănică Jr și Loredana, la Antena 1. Contract de zeci de mii de euro
Ștefan Bănică Jr și Loredana Groza, pe scenă
  • Ștefan Bănică a atins succesul în televiziune în 2008, când a prezentat ”Dansez pentru tine”. A dus 14 sezoane la cârma aceleași emisiuni, apoi a fost jurat la X Factor. În trecut, a mai avut apariții pe posturile TVR 1, TVR 2, Tele 7 abc, PRO TV, PRIMA TV.

Filmările încep luna viitoare

Loredana Groza și Ștefan Bănică au lăsat, cel puțin pentru moment, postul PRO TV, pentru a distra publicul concurenței. Cei doi vor fi jurați în cadrul show-ului ”Next Star” și vor intra în pâine luna viitoare, când se va da startul filmărilor pentru un nou sezon al concursului. Dan Negru, gazda acestei competiții televizate, a confirmat informația pentru Click: „Loredana și Ștefan vor da mai multă valoare programului Next Star, singurul kids-show tv din România”.

Se zvonește că și Selly, cel mai urmărit vlogger din România, ar fi dat probe pentru a face parte din juriu. Însă, având numai 18 ani, emoțiile și-au spus cuvântul, așa că a ratat importanta colaborare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI