Ce vedete din România au murit de Covid-19 din 2020 și până în toamna lui 2021

Ce vedete din România au murit de Covid-19 din 2020 și până în toamna lui 2021
Ce vedete din Romania au murit de covid-19 din 2020 si pana in toamna lui 2021

Virusul Covid-19 a îndoliat o lume întreagă, de la apariția sa în decembrie 2019. În țara noastră, peste 35.000 de români au decedat, de asemenea, în urma infectării cu noul coronavirus. Printre persoanele care și-au pierdut viața în urma îmbolnăvirii cu Sars-Cov-2 se numără și o serie de persoane publice. Unele dintre ele apăreau foarte des la TV.

România este mai săracă fără aceste personalități. S-au stins din cauza Covid

De mai bine de un an și jumătate, medicii din România se luptă să salveze viețile a sute de mii de bolnavi infectați cu coronavirus. Din păcate, până acum, infecția a curmat viețile a peste 35.000 de români, la nivelul țării noastre. Dintre noi au dispărut și mari vedete care nu au avut nicio șansă în fața virusului nemilos. Despre ce personalități este vorba. De-a lungul timpului, au adus zâmbetul pe buze fanilor prin aparițiile la concerte sau în teatru.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus în țara noastră, mari vedete au decedat din cauza Covid. Primul cântăreț care a pierdut lupta cu noul coronavirus a fost Nelu Bălășoiu. De asemenea, după o perioadă în care a stat în spital și s-a luptat pentru viața lui, actorul din Fructul Oprit, Bogdan Stanoevici, a murit pe patul de spital, după care a fost incinerat.

Nume grele din industria muzicală au pierdut lupta cu virusul nemilos

Fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a piedut și el lupta cu virusul nemilos, după mai multe zile în care a stat internat la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

Fanii muzicii lăutărești nu-și revin nici acum din șocul pierderii a trei mari artiști, care au plecat mult prea devreme dintre noi din cauza Covid.

Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă s-au stins din viață, în urma infectării cu Sars-Cov-2.

Un mare cântăreț a fost înmormântat recent

Cel mai recent caz este al manelistului Petrică Cercel. În vârstă de 53 de ani, cântărețul s-a luptat până în ultima clipă cu acest virus care a îngenunchiat mapamondul. După câteva săptămâni de suferință în spital, manelistul și-a dat ultima suflare în mâinile medicilor.

Alte personalități care nu au reușit să scape cu viață de coronavirus sunt Nicolae Sabău, Lucian Ionescu, cunoscut drept impresarul vedetelor, actorul Vlad Ciobanu, artistul Aurelian Suță-Șăi, dar și mulți alții au murit, de asemenea, din cauza COVID-19 în acest an.

Ce artiști au acum coronavirus

Totodată, mai multe vedete de la noi au fost spitalizate în urma infectării cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei. Andrei Ștefănescu, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Nea Mărin și soția, Irina Loghin și partenerul ei de viață au avut Covid, dar s-au vindecat.

În prezent, infectați cu noul coronavirus și internați sunt Elena Merișoreanu, dar și Viorica de la Clejani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI