Ce văd rușii la TV despre războiul dintre Rusia – Ucraina. O vedetă Antena 1 rupe tăcerea: „Mi se face rușine”

Ce văd rușii la TV despre războiul dintre Rusia - Ucraina. O vedetă Antena 1 rupe tăcerea: „Mi se face rușine”
Ce vad rusii la TV despre razboiul dintre Rusia - Ucraina. O vedeta Antena 1 rupe tacerea

O vedetă a trustului Intact face declarații incredibile legate de războiul dintre Rusia și Ucraina. Prezentatorul TV de la Antena 1 le-a mărturisit prietenilor săi virtuali ce văd rușii la televiziunea națională. Informațiile sunt de-a dreptul cutremurătoare. Ce spune vestitul medic chirurg.

Vedeta Antena 1 de origine rusă care condamnă acțiunile lui Vladimir Putin

Dr. Mihail Pautov este coprezentatorul emisiunii MediCOOL de la Antena 1. Colegul de platou al lui Carmen Brumă s-a născut la Chișinău, dintr-o mamă ucraineancă și un tată rus și este medic specialist în chirurgie generală.

Deși a mărturisit că s-a considerat rus toată viața sa, recent, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit informații cutremurătoare referitoare la știrile ce sunt difuzate la televiziune națională din Rusia.

Potrivit informațiilor specialiștilor, la posturile locale din Rusia se difuzează știri prin care oamenii sunt asigurați că rușii le-ar oferi ajutor refugiaților din Ucraina, iar soldații ucraineni ar ataca avioanele păcii.

„In realitate, rusii si ucrainenii sunt si se simti infratiti ca popoare. Ce se intampla acum este de neinteles, nici pentru rusi si nici pentru ucraineni.

Un popor fricos si oligofren (rus) care isi ataca proprii frati care nu inteleg nimic. Sper ca acest popor sa se trezeasca cat de curand si sa sugrume aceasta dementa din interior.

Cand ma uit la televiziunea nationala din Rusia, 1TV ( pervii canal) mi se face rusine de faptul ca ma consider rus. Se vorbeste despre cum Rusia salveaza refugiatii ucraineni loviti de teroristi.

Despre cum armata rebela din Ucraina ataca avioanele pacii de deasupra Kievului, ajutoare umanitare si chiar si interviuri cu ucraineni care sustin ca ii asteapta pe rusi sa ii salveze. Asta vad rusii la TV.

„Au sprijinit un dictator dement, un caz psihiatric paranoid!”

Indignat de faptul că liderul de la Kremlin a ordonat invadarea Ucrainei, specialistul a condamnat acțiunile lui Vladimir Putin, numindu-l „dictator dement, un caz psihiatric paranoid”.

De asemenea, dr. Mihail Pautov este convins de faptul că Rusia va suferi anumite repercusiuni în urma conflictului armat cu statul ucrainean, blamând poporul rus pentru felul în care l-ar fi „ținut la sân și sprijinit” pe Vladimir Putin.

Ce trebuie facut? De evitat un conflict militar major dar impuse cele mai aspre sanctiuni impotirva Rusiei si a oligarhilor lor. Esti rus? Pa pa! De unde esti, din Rusia? Nu e voie, pleacă.

Vor suferi rusii? Categoric da. Exclusi de peste tot si din toate. Merita asta? Categoric da, toti, pentru ca au tinut la sân și au sprijinit un dictator dement, un caz psihiatric paranoid ajuns la conducerea celei a 2a putere militara din lume.”, a declarat dr. Mihail Pautov pe Facebook.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina, în dimineața zilei de joi, 24 februarie, atunci când Vladimir Putin a dat ordinul de invadare a statului ucrainean. Până acum, 150 de oameni au murit.

Urmăriți Playtech.ro și pe