Ce va începe pe post după ce Pro TV va rămâne fără emisiunile Românii au Talent înregistrate până să înceapă criza de coronavirus

Ce va începe pe post după ce Pro TV va rămâne fără emisiunile Românii au Talent înregistrate până să înceapă criza de coronavirus
Ce va începe pe post după ce Pro TV va rămâne fără emisiunile Românii au Talent înregistrate până să înceapă criza de coronavirus

Începând cu data de 23 martie, Pro TV a adus modificări în grila de programe ca urmare a pandemiei de coronavirus și a situației de urgență în care se află țara noastră. Ce va difuza Pro TV în locul emisiunii Românii au talent când se vor termina înregistrările făcute până să înceapă criza de coronavirus?

Ce va difuza Pro TV când va termina înregistrările emisiunii Românii au talent

Pro Tv a luat măsurile de prevenție în ceea ce privește siguranța angajaților, dar și pentru asigurarea continuității de business pe termen lung. Aceste măsuri au fost luate în urma contextului la nivel național și global privind răspăndirea coronavirusului.

În contextul acestei crize, Pro TV a informat telespectatorii că a modificat grila de programe și că a amânat difuzarea unor show-uri, că a extins conținutul știrilor, iar filmările pentru emisiunile înregistrate au fost oprite.

Toate filmările din această perioadă, amânate

Pentru înregistrarea unor emisiuni difuzate de Pro TV, este necesară implicarea mai multor oameni, munca unei echipe mari care nu este formată numai din profesioniști de producție, ci și din invitați și spectatori în platouri.

Pro TV respectă măsurile de prevenție stabilite pentru această perioadă deoarece ține la siguranța tuturor oamenilor din interiorul Pro TV, dar și a partenerilor Pro TV. Drept pentru care amână toate producțiile care erau filmate în această perioadă.

Pro TV a adus modificări în grila de programe

Pro TV a adus modificări în grila de programe, din cauza situației actuale. Așadar, telespectatorii beneficiază în continuare, toată săptămâna, de:

 • știri
 • filme
 • producțiile din timpul zilei.

Toate acestea sunt realizate respectându-se măsuri de strictă protecție.

Logo Pro Tv situație urgență.
Ce va difuza Pro Tv când va termina înregistrările emisiunii Românii au talent.

Măsuri de protecție pentru echipa Știrilor

Echipa Știrile Pro TV asigură măsuri de protecție pentru:

 • prezentatori
 • reporteri
 • operatori imagine
 • echipa din redacție

și lucrează permanent pentru a oferi conținut nou și relevant atăt la nivel național cât și internațional. Echipa Știrile nopții, care va fi difuzată la ora 22:30, le oferă telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei în contextul pandemiei de Coronavirus.

Ce se va difuza în locul emisiunii Românii au talent

Producțiile care au întrerupt deja filmările sunt serialele:

 • Vlad
 • Las Fierbinți

și emisiunile:

 • Ce spun românii
 • Pe bune?!
 • Masked Singer România

Emisiunea „Românii au talent” are înregistrări făcute încă dinaintea crizei de coronavirus. Când aceste înregistrări se vor sfârși, Pro TV va trebui să introducă altceva în grila de programe. Cel mai probabil, aceștia vor introduce un film artistic, așa cum s-a întâmplat și cu alte emisiuni.

Urmăriți Playtech.ro și pe