Ce difuzează, de fapt, Pro TV luni seara, 30 martie, în locul serialului Vlad

Ce difuzează, de fapt, Pro TV luni seara, 30 martie, în locul serialului Vlad
Ce se întâmplă acum cu serialul Vlad de la PRO TV. Primele reacții ale actorilor

Siguranța echipelor sale este de cea mai mare importanță pentru companie, de aceea managementul PRO TV a luat toate măsurile posibile pentru a se asigura că echipele sunt protejate atât la sediul PRO TV, cât și pe platourile de filmare.

Ce difuzează PRO TV, luni, 30 martie 2020, în locul serialului Vlad?

Luând în considerare contextul actual, conducerea PRO TV a decis să oprească filmările pentru serialul VLAD, încă de săptămâna trecută. Având în vedere acest lucru, difuzarea noului sezon al serialului a fost întreruptă începând cu ziua de luni, 23 martie. Filmările serialului vor reîncepe odată ce contextul o va permite.

Fanii serialului vor putea urmări, pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră, de oriunde din România. De asemenea, echipa VLAD a pregătit o mulțime de materiale foto și video, în exclusivitate, care vor putea fi urmărite pe conturile oficiale de social media ale serialului VLAD.

Ce a introdus Pro Tv în grila de programe în locul serialului Vlad

Însă, difuzarea noului sezon s-a întrerupt începând de luni, pe 23 martie. Al treilea sezon al serialului Vlad debutase abia cu o lună de zile în urmă. În schimb, PRO TV a introdus în grila de programe un film artistic, de la 20:30, ora de difuzare a producției românești de mare succes. Serialul Vlad va fi înlocuit cu filmul “Sărutul Dragonului” (Kiss of the Dragon), cu actorii Jet Li și Bridgen Fonda.

“Știm că #vladay nu va mai fi la fel fără întâlnirea noastră de la 20:30, însă în acest moment sănătatea tuturor este cel mai important lucru. Vom fi însă alături de voi aici pe contul de Facebook cu proiecte speciale pe care în alt context, timpul nu ne-ar fi permis și nu am fi putut să le facem și să le împărtășim cu voi.”, au transmis reprezentanții postului, pe Facebook.

Cum își petrece Adi Nantea timpul în această perioadă

Pentru că filmările pentru serialul Vlad s-au suspendat, Adrian Nartea se bucură din plin de timpul petrecut împreună cu familia. Ce activități are la domiciliu? Ne-a spus chiar el.

Am stat de vorbă cu Adrian Nartea despre cum își petrece timpul pe perioada izolării, țînând cont că filmările pentru serialul Vlad au luat o pauza, actorul are parte de o perioada în care își petrece 90% din timp alături de familie.

Adi Nantea alături de fetița sa
Ce difuzează PRO TV, luni, 30 martie 2020, în locul serialului Vlad?

Adrian Nartea ne spune că educatoarea Marei le-a trimis teme pentru această perioadă

Actorului nu îi este ușor să își ajute fiica, grădinița pe care o frecventează fiind cu predare în limba germană.

„E responsabilitatea noastră, ca părinți, să facem temele cu Mara, deși nu este ușor, pentru că nu suntem vorbitori de limba germană. Ba chiar ne uităm împreună la desene dublate în limba germană, pentru ca Mara să exerseze. În plus, zilnic inventăm diverse jocuri. Spre exemplu, Mara are concert aproape zilnic, iar publicul suntem noi.”

Fanii serialului invitați pe Instagram

Fanii serialului VLAD se vor întâlni în continuare cu actorii lor favoriți, în fiecare luni, de la 20:30. Întâlnirea se va desfășura online, începând cu data de 23 martie, pe contul oficial de Instagram VLAD. Schimbarea vine în contextul epidemiei de coronavirus, când serialul nu se va mai difuza la Pro tv, o perioadă.

Luni, 30 martie, de la 20:30, fanii serialului sunt așteptați să fie cu ochii pe contul oficial de Instagram VLAD. Jesus del Cerro, regizorul serialului, va găti alături de actorii din serial „Tortilla de patatas”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI