07 oct. 2020 | 16:41

Ce va face Gabriela Firea după ce a pierdut Primăria Capitalei. Anunțul PSD

Știri generale
Ce va face Gabriela Firea după ce a pierdut Primăria Capitalei. Anunțul PSD
Ce va face Gabriela Firea după ce a pierdut Primăria Capitalei. Anunțul PSD, sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

După ce Dragoș Benea i-a oferit primarului general în funcție posibilitatea de a candida în Bacău, Gabriela Firea va deschide lista la București și este normal să fie așa, fiind liderul organizației PSD din Capitală, anunță prim-vicepreședintele partidului, Sorin Grindeanu.

Ce va face Gabriela Firea după ce a pierdut Primăria Capitalei

„Doamna Firea, din câte ştiu eu, e din Bacău. Doamna Firea, discutând azi cu Dragoş, s-a implicat mult în campania de la Bacău. Sigur că doamna Firea e preşedinte PSD Bucureşti a şi fost anunţată că va deschide lista la Bucureşti. Nuanţele, oferta, cum am văzut-o eu, era una în care îi mulţumea dnei Firea pentru implicarea de la Bacău. Va deschide lista la Bucureşti şi e normal să facă acest lucru”, a spus Sorin Grindeanu.

Gabriela Firea, primarul general în funcţie al Capitalei, este invitată să candideze la alegerile parlamentare în judeţul Bacău. „Băcăuanii sunt întotdeauna uniţi, indiferent de distanţele care îi separă”, a anunțat și liderul organizaţiei PSD Bacău, Dragoş Benea.

„Aş fi onorat, în calitate de preşedinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizaţiei judeţene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea! Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale şi am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosinţă, cu atât mai mult cu cât în judeţul Bacău, caz singular între judeţele din ţară, PSD a fost – cu adevărat – singur împotriva tuturor”, a mai scris și pe Facebook Dragoş Benea.

”Băcăuanii sunt întodeauna uniți”

În plus, președintele PSD Bacău apreciază că sprijinul ”ferm și prompt” primit din partea Gabrielei Firea este o dovadă că ”băcăuanii sunt întotdeauna uniţi, indiferent de distanţele care îi separă”.

”Cu atât mai firesc mi se pare că lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută”, a adăugat liderul PSD Bacău.

De asemenea, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că Gabriela Firea ”va fi numărul unu la București” pe lista partidului pentru Senat.
Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat luni, la opt zile de la alegerile locale din 27 septembrie, care sunt rezultatele finale din București. Astfel, Nicușor Dan a fost ales primar general cu 282.631 voturi (42,81%), în timp ce Gabriela Firea a obținut 250.690 de voturi (37,97%).
În plus, cele mai puține voturi la alegerile locale din 2020 le-a luat Sebastian Constantin Popescu, candidatul Partidului Noua Românie, și anume, 826.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro