Ce va face Cove după plecarea de la PRO TV. Cu ce se va ocupa după ”era Vorbește Lumea”

Ce va face Cove după plecarea de la PRO TV. Cu ce se va ocupa după ”era Vorbește Lumea”
Ce face Cove dupa ce a plecat de la Vorbeste Lumea

Fanii de la Vorbește Lumea au rămas șocați când au aflat vestea conform căreia Cove nu va mai prezenta matinalul de la PRO TV, deși la butoane se întoarce colega lui Adela Popescu. Ce va face simpaticul actor acum, după ce nu va mai colabora cu trustul PRO.

Ce face Cove după ce a plecat de la Vorbește Lumea

Vestea că Gabriel Coveșanu a plecat de la Vorbește Lumea a uimit pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca simpaticul Cove să predea ștafeta colegei sale Adela Popescu, care tocmai a anunțat că se întoarce să prezinte emisiunea care a consacrat-o în ultimii ani.

Matinalul îndrăgit de la Pro TV revine pe micile ecrane începând cu data de 30 august, iar fanii au fost surprinși să audă faptul că simpaticul Cove nu mai face parte din echipa emisiunii lor favorite.

Cove completează lista veteranilor care părăsesc trustul PRO, alături de Oana Cuzino și Florin Călinescu. Care este motivul pentru care coprezentatorul de la Vorbește Lumea a decis să încheie colaborarea sa cu Pro TV și ce proiecte noi are în plan actorul:

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove, în urmă cu puțin timp.

Adela Popescu va prezenta Vorbește Lumea

Soția lui Radu Vâlcan se întoarce la PRO TV și va prezenta, din nou, matinalul Vorbește Lumea. După ce s-a relaxat preț de câteva luni după ce l-a născut pe micuțul Adrian.

„Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea.”, a declarat Adela Popescu despre revenirea ei la Vorbește Lumea.

Urmăriți Playtech.ro și pe