Ce va face Adelina Pestrițu, după ce se va termina criza. ”Să duci o sarcină în această perioadă e…”

Ce va face Adelina Pestrițu, după ce se va termina criza. ”Să duci o sarcină în această perioadă e…”
Ce va face Adelina Pestrițu, după ce se va termina criza. ”Să duci o sarcină în această perioadă e…”

Pentru Adelina Pestrițu, haosul pandemiei a început cu mult înainte ca starea de urgență să fie decretată în România, astel că după o vizită la Milano au urmat cinci săptămâni de izolare, anularea unei călătorii în SUA, dar și reevaluarea afacerilor pe care le are și a întregii vieți.

Ce va face Adelina Pestrițu, după ce se va termina criza

Adelina Pestrițu a acordat un interviu revistei OK Magazine, în care povestește cum arată viața ei în plină pandemie de coronavirus. Astfel că, acum are mult timp de gândire la planurile sale de viitor, dar nu numai. Aceasta spune că în viitorul apropiat va continua să păstreze distanța.

În viitorul apropiat voi păstra distanţa. Pentru că am realizat că mulţi oameni nu îşi dau seama cât de mult rău pot face ignorând un lucru vital, sănătatea lor şi a celor din jur. Este o măsură de protecţie pe care mi-am impus să o iau chiar şi atunci când va trece pandemia. Îmi gestionez mult mai bine banii, mâncarea pe care o consum şi toate cele necesare traiului de zi cu zi. Este, de fapt ,o trezire la realitate. Aveam nevoie să învăţăm nişte lucruri sau să le redescoperim pe pielea noastră, deşi poate le ştiam în teorie”, a precizat Adelina Pestrițu.

Și-a anulat luna de miere

Adelina Pestrițu a fost nevoită să-și amâne și luna de miere pentru viitor.

”Se pare că o să ne facem luna de miere la bătrâneţe, dar ce poate fi mai romantic decât doi bătrânei pe un vas de croazieră, făcând înconjurul lumii, ţînându-se de mâna şi cu milioane de prieteni virtuali alături?!”.

Tot la capitolul planuri de viitor intră și acela de a-i face un frățior sau o surioră micuței Zeny. Cu toate că acum are timp din belșug la dispoziție, vedeta nu se vede făcând acest pas în acest moment:

Da. Ne dorim, dar nu ascund faptul că perioada asta ridică multe semne de întrebare. Nu ştim dacă este momentul potrivit pentru acest pas, mai ales că medicii sunt efectiv epuizaţi de tot ceea ce se petrece. Să duci o sarcina în aceste vremuri mi se pare o dovadă de curaj. Ne dorim în continuare, dar nu ştim când se va întâmplă. Dumnezeu ştie…”.

Iar când epidemia de coronavirus se va sfârși, primul lucru pe care îl va face este să-și strângă familia în brațe. Apoi, va merge la un salon de înfrumusețare: ”Mi-e dor de mine şi de viaţă pe care o aveam înainte”.