Adelina Pestrițu, despre al doilea copil. ”Ne imaginăm cum va fi viața cu un frățior”

Adelina Pestrițu, despre al doilea copil. ”Ne imaginăm cum va fi viața cu un frățior”
Adelina Pestrițu, despre un al doilea copil

Adelina Pestrițu arată excelent în rolul de mamă. Acum, vedeta le-a mărturisit că se gândește să nu se oprească aici și să mărească familia. Ce spune despre un al doilea copil și cum se pregătește?

Adelina Petsrițu, despre al doilea copil

Adelina a recunoscut încî de când nu era căsătorită cu cel care a făcut-o mamă faptul că iubește copiii. Mulți și-au imaginat-o deseori în rolul de mamă, iar după ce și-a văzut visul cu ochii aceasta a susținut că se gândește și la al doilea copil. Cunoscuta vedetă formează o familie exact cum și-a dorit alături de Virgil Șteblea. Aceștia sunt împreună de trei ani, dar au reușit să facă mai multe decât alții într-o viață. Cei doi au format un cămin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste bazată pe încredere și își dedică timpul exclusiv fetiței lor.

Din cauza crizei sanitare în care ne aflăm, aceștia se bucură la maximum de timpul petrecut împreună și de faptul că Ade nu mai colindă orașul în lung și-n lat la evenimente sau în cadrul diverselor proiecte. Fosta prezentatoare de televiziune i-a anunțat pe urmăritorii ei într-un mesaj de pe o rețea de socializare că este ziua de cuplu a sa și a soțului, mărturisind că se gândește serios la un frățior pentru Zenaida, mai ales în această perioadă în care sunt exclusiv toți trei.

Adelina Pestrițu se gândește serior la un frățior sau o surioară pentru micuța Zeni
Adelina Pestrițu se gândește serior la un frățior sau o surioară pentru micuța Zeni

„Cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră”

 „Astăzi împlinim 3 ani de relație, dar ne simțim ca și cum am fi împreună de o viață întreagă. Zenaida completează perfect acest peisaj frumos de familie, iar izolarea ne face cumva să ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră. Timpul petrecut în casă ne ajută să ne bucuram unii de alții și să simțim cu adevărat această sărbătoare”
Adelina Pestrițu

Urmăriți Playtech.ro și pe