18 apr. 2024 | 10:21

Ce urmează să se întâmple în viaţa lui Kate Middleton în următoarele săptămâni. Va fi ca o gură de aer pentru Prinţesa de Wales

News
Ce urmează să se întâmple în viaţa lui Kate Middleton în următoarele săptămâni. Va fi ca o gură de aer pentru Prinţesa de Wales
Ce urmează să se întâmple în viața Prințesei de Wales

Kate Middleton trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieții, după ce a aflat că suferă de cancer. Familia este alături de ea, iar viitorul arată bine pentru Prințesa de Wales. Se pregătește de un eveniment special.

Kate Middleton se pregătește pentru o zi specială

Prințesa de Wales s-a retras din viața publică pentru a avea grijă de sănătatea ei. Dacă ultima perioadă a fost una grea pentru Kate, următoarele săptămâni vin cu vești bune.

Ea și Prințul William vor sărbători în scurt timp cea de-a 13-a aniversare a nunții. Cuplul regal s-a căsătorit pe data de 29 aprilie 2011, după ce au fost împreună timp de opt ani de zile.

Ceremonia cuplului regal a fost urmărită de zeci de milioane de oameni din întreaga lume. La scurt timp după marele eveniment, cei doi au plecat în luna de miere. Timp de două săptămâni au stat într-o vilă de lux din Seychelles.

Deocamdată nimeni nu știe ce au plănuit cei doi pentru a aniversa momentul special, dar cu siguranță Prințul William a pregătit ceva de neuitat pentru Kate.

Anul trecut, cu aceeași ocazie, Kate și William au făcut publică o imagine cu ei pe biciclete, într-o zi însorită, în Norfolk. Fotografia a fost postată pe Twitter, actualul X, împreună cu un text scurt: „12 ani” și un emoji cu o inimă.

Prințul William, primul mesaj oficial, după ce Kate Middleton anunțase că are cancer

Prințul Willim a oferit primul mesaj oficial după ce soția lui a declarat publicului larg că suferă de o boală foarte cruntă. „Durerea nu are limite”, a spus acesta.

Moștenitorul tronului a vorbit despre stresul trăit de soldații întorși din teatrele de operațiuni și care aleg să se sinucidă, doborâți nu de gloanțe, ci de gândurile negre.

Acesta este primul mesaj oficial transmis de Prințul William, vorbind despre sinuciderea în rândul militarilor, el a descris cum el și prințesa de Wales au întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și au înțeles că „puterea vine din împărtășirea experiențelor”.

„Vă rog să știți că nu sunteți singuri. Este esențial ca vocile celor îndoliați, trecuți prin această experiență a sinuciderii celor dragi lor, să fie auzite.

Nu există o limită de timp pentru procesarea durerii, dar Catherine (n.r. – Kate Middleton) și cu mine am întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și cunoaștem puterea care vine din împărtășirea experiențelor, chiar și în cele mai tragice circumstanțe.”

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Schimbări majore la Instagram. Cum vor fi afectați utilizatorii
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi SUSPENDARE PERMIS
Capital.ro
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSII de 10 ORI mai MARI! Mulți români le pot OBȚINE
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro