Ce urmează să facă Jean de la Craiova într-o librărie. Fanii lui sunt luați prin surprindere

Ce urmează să facă Jean de la Craiova într-o librărie. Fanii lui sunt luați prin surprindere
Jean de la Craiova, surpriză pentru fani

Artistul Jean de la Craiova a anunțat recent că se află pe ultima sută de metri cu prima lui carte care va fi lansată într-o librărie.

Ce urmează să facă Jean de la Craiova într-o librărie

Dacă până acum a fost cunoscut ca artist, iată că Jean de la Craiova a devenit, mai nou, și scriitor. Acesta i-a uimit pe toți cu anunțul conform căruia va lansa o carte. Prin urmare, cele mai amuzante momente din existența sa vor face subiectul cărții.

„S-a născut John. Așa va începe cartea”, a spus, entuziasmat artistul. În paginile cărții sale vor fi descrise multe momente picante.

„Ar fi invidios și Ion Creangă pe mine. Mergeam la gârlă și așteptam să plece toate fetele din sat să pot face baie în costumul lui Adam. Într-una din escapade, am descoperit că hainele mi-au fost furate. N-am avut ce să fac și am stat șase ore în apă. Mă stafidisem… Așteptam să se întunece să pot pleca acasă. Mi-am făcut o fustă din frunze și toți cei care mă vedeau strigau: „Uite-l pe ăla…”. Nu aveam pe unde să o iau decât pe uliță ca să ajung la bunica și toți se uitau la mine. Când am ajuns, ea mi-a luat apărarea în fața bunicului. Țin minte că bunicii aveau o prăjină și pentru că nu mă putea prinde, tataia m-a bătut cu ea. N-am intrat atunci în casă să dorm, mi-am făcut o cazemată și am dormit în grădină. Păzeam pepenii”, a povestit Jean de la Craiova.

”Sunt amintiri frumoase”

 Pentru că printre lucrurile furate era și pereche de teniși noi pentru care artistul muncise trei zile: “Pentru acei teniși am fost la fermă, la sapă, unde am lucrat trei zile. Tataie mi-a făcut această favoare, deși avea treabă în grădină și era nevoie să-l ajut. Sunt amintiri frumoase”, a mai spus artistul.

Prin urmare, Jean de la Craiova așteaptă cu entuziasm să-și lanseze cartea într-o librărie, convins că orice persoană care o va citi va zâmbi.

Jean Dumitrache s-a născut la data de 24 noiembrie 1970. El este cunoscut sub numele de scenă Jean de la Craiova, fiind un cântăreț român de manele de origine evreiască. El s-a născut în familie de mamă evreică și tată român. În afară de muzică, Jean de la Craiova a cochetat cu actoria în filmul românesc ”Poveste de cartier”, dar  și în serialul State de Romania. El a participat la emisiunile de televiziune ”Dansez pentru tine” și ”Serviți, vă rog”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI