14 oct. 2023 | 22:06

Ce trebuie să faci duminica până în ora 12 mereu. Aşa scapi de invidie, răutate şi supărări

Diverse
Ce trebuie să faci duminica până în ora 12 mereu. Aşa scapi de invidie, răutate şi supărări
Ritualuri de făcut în fiecare duminică

Energiile rele sau vibrațiile negative sunt senzații specifice care se pot manifesta în multe feluri. Într-o locuință, de exemplu, atmosfera poate deveni grea și apăsătoare într-o asemenea măsură încât poate deveni neplăcut să mai stai acolo. Iată ce să faci în fiecare duminică, până în ora 12.

Cum alungi invidia și energiile negative din casă

Odată cu trecerea zilelor, haosul din viețile noastre ne face să acumulăm o încărcătură de energie negativă atât în persoană, cât și în locuință, motiv pentru care este necesar să facem o curățare energetică cel puțin o dată pe lună pentru a ne elibera de aceste vibrații.

De asemenea, se poate întâmpla ca, din cauza acestor energii negative, să apară frecvent certuri sau neînțelegeri între locuitorii casei și chiar cu vecinii. În orice caz, există o modalitate de a ieși din această situație.

Ce trebuie să faci duminica până în ora 12 mereu

Potrivit tradițiilor populare, în fiecare dimineață ar trebui să mături casa în patru cornuri și să arunci gunoiul în drum, aruncând şi mătura, ”căci, de sunt ploşniţe, sau îţi aduc farmece, sau ai huit, supărare în casă, toate se duc”, notează mariustucă.ro.

Alte ritualuri de făcut duminica

În fiecare duminică, dis-de-dimineață ar trebui să deschizi uşa, cât încă este întuneric, pentru ca Maica Domnului să găsească deschis și să intre pentru a lăsa noroc la casa omului.

Citește și: Locurile din casa ta în care trebuie să așezi câte un usturoi. Vei atrage mulți bani în viața ta

De asemenea, spre duminică, întotdeauna trebuie să te speli, să te piepteni, pentru a fi curat pentru această zi de mare sărbătoare. De asemenea, alege să porți haine curate, căci aşa se cuvine, să fim curaţi şi să serbăm cu veselie duminica.

În duminica cea dintâi la lună nouă să merge la Biserică și se dă pomelnic pentru sănătate, noroc și trai bun. Iar după ce ai făcut asta, ar fi bine ca toată ziua să nu te cerți cu nimeni, să nu faci vreun păcat, pentru că, în caz contrar, îți va merge rău toată luna.

Duminica se fac nunți pentru ca oamenii să danseze, să socializeze. Oamenii merg unii la alţii, se sfătuiesc, cântă și petrec după pofta inimii.

Citește și: Obiectul pe care să îl ţii la uşa de la intrare pentru a scăpa de invidie. Aşa îţi vei schimba viaţa

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru toți cei care au BULETIN DE IDENTITATE. Schimbarea anunțată astăzi, 11 MAI
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro