Toate gospodinele știu că, atunci când gătești pulpe de pui, trebuie să te asiguri de faptul că preparatul va ieși crocant și gustos. Trucurile geniale de care se folosesc internautele, atunci când gătesc carnea de pui. Pulpele vor ieși mai delicioase decât cele de la fast-food.
Atunci când ai grijă să pregătești cele mai gustoase pulpe de pui, trebuie să ții cont de anumite sfaturi date de cele mai iscusite gospodine.
În primul rând, pielița puiului trebuie să fie uscată atunci când gătești carnea. Ai grijă ca puiul să nu fie umed, tot ce trebuie să faci este să iei un șervet de bucătărie pentru a absorbi umezeala de la suprafața cărnii.
Un truc genial este să adaugi sare pe pielița puiului, astfel încât să atragă umezeala din carne. Lași carnea la frigider, în tot acest timp.
De asemenea, pentru un plus de savoare, e recomandat să folosești condimente și verdețuri uscate, precum busuioc, rozmarin sau pătrunjel.
O altă recomandare ar fi să adaugi praf de usturoi sau usturoi pisat pe suprafața puiului, pentru a-i da o un gust deosebit.
Citește și Temperatura la care să gătești puiul la cuptor pentru cel mai bun gust. Așa va ieși delicios
Secretul pentru a găti pulpele de pui cât mai rumenite este următorul. Atunci când prăjești carnea, nu uita să pui pulpele într-o tigaie care poate fi folosită și la cuptor, cu pielița în partea de jos.
Este important să nu întorci carnea mai mult de o dată. Astfel, pielea s-ar putea lipi de tigaie și apoi se va rupe, lucru pe care sigur nu ți-l dorești.
Lasă pulpele de pui să se rumnească bine pe o parte, preț de vreo 10-15 minute, după care le vei putea întoarce pe cealaltă parte.
La final, pune preparatul la cuptor, pentru încă un sfert de oră, la o temperatură de 230 de grade. Rezultatul va fi unul incredibil. Musafirii tăi se vor bucura de o masă pe cinste.