Ce țin femeile deștepte în geantă. Puține românce cară asta după ele, zilnic

Ce țin femeile deștepte în geantă. Puține românce cară asta după ele, zilnic
Ce țin femeile deștepte în geantă. Puține românce cară asta după ele, zilnic

Te-ai întrebat vreodată ce ține în geantă o femeie care are o ținută perfectă, o coafură impecabilă și este mereu pregătită să iasă cu brio din orice situație stânjenitoare? Dacă crezi că găsești o trusă sofisticată de machiaj, te înșeli.

Ce țin femeile deștepte în geantă

Deseori, gențile purtate de femeile de succes sunt mari, dar acest lucru se datorează faptului că se găsesc lucruri esențiale pentru activitatea de zi cu zi, de la accesorii și până la gustări sănătoase. Deși nu folosește toate obiectele din geantă de fiecare dată, o femeie inteligentă este conștientă că trebuie să depășească orice provocare. Mai mult decât atât, atunci când are zile încărcate, nu uită niciodată să-și suplimenteze energia savurând o gustare sănătoasă, nelipsită din geanta ei. Iată, așadar, lista cu cele mai frecvente lucruri din geanta unei femei.

Dezinfectantul pentru mâini

Femeile active au programul încărcat, au multe drumuri de făcut în timpul zilei, așadar este important să aibă mereu la îndemână dezinfectantul de mâini. Așa le va fi mai ușor să se pregătească de o nouă întâlnire sau să consume gustările pe care le țin în geantă, fără să se teamă de bacterii și virusuri.

Agendă şi pix

O femeie inteligentă este tot timpul pregătită pentru o ședință importantă, pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a-și nota informații pentru anumite activități, așadar nu uită să-și ia în geantă agenda și pixul. Cu ele își poate nota și programul zilei, dar și sarcinile pe care le are sau lista de cumpărături. Așadar, aceste ustensile nu îi lipsesc deloc din geantă.

Încărcător portabil

Deoerece o femeie vorbește mult la telefon sau este activă pe rețelele de socializare, aceasta riscă să rămână fără baterie la telefon. Un astfel de încărcător portbil este cât se poate de util, motiv pentru care în geanta unei femei ai șanse să îl găsești.

Accesorii de păr

Există momente în care temperaturile ridicate îi pot da bătăi de cap, iar coafura să nu reziste până la finalul zilei. De asemenea, accesoriile pentru păr sunt utile în orice moment, așadar o femeie care are un program încărcat se asigură că are tot ce îi trebuie pentru a realiza o coafură practică.

Gustări

În zilele care sunt solicitate, fără a avea timp liber pentru o masă așa cum se cuvine, o femeie știe că trebuie să aibă asupra ei o gustare sănătoasă, care să îi dea energia de care are nevoie pentru o zile cât mai lungi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI