Ce telefon îți recomandă Selly pentru filmările pe Youtube. Sfat dacă vrei să îți faci vlog

Ce telefon îți recomandă Selly pentru filmările pe Youtube. Sfat dacă vrei să îți faci vlog
Vezi recomandarea lui Selly în materie de telefoane

Îndrăgitul vlogger Andrei Șelaru, alias Selly, vine cu o recomandare de telefon pentru cei care vor să realizeze filmări, cu scopul de a-și crea un canal de Youtube. Iată telefonul „top“ pe care te îndeamnă celebrul vlogger să ți-l achiziționezi.

Ce telefon îți recomandă Selly.

După aproximativ opt ani de la primul său vlog, Andrei Șelaru, cunoscut publicului ca Selly, adunat o comunitate de 2,58 milioane de de abonați pe canalul de YouTube, devenind cel mai urmărit și cunoscut vlogger din România.

Anul trecut, Selly și cei din 5GANG încheiau cu succes filmările pentru primul său film în care apare în calitate de personaj principal – „5GANG: Un Altfel De Crăciun“. Filmul de comedie, în regia lui Matei Dima (BRomania) a avut marea premieră în țară în data de 27 decembrie, 2019.

Astfel, putându-se numi un cunoscător în domeniul filărilor, Selly vine cu o recomandare de telefon pentru fanii săi, și anume HuaweiP40Lite. (Poți achiziționa telefonul de AICI)

„Când mai ai 5 minute până intri live și invitatul nu-ți răspunde la telefon… true story… ah și nu v-am zis de camera telefonului ăsta forță, care ar fi fost clar prima mea camera de vlog, calitatea foto-video e top. #HuaweiP40Lite“, este mesajul postat de popularul vlogger pe contul său de Instagram.

Despre începuturile lui Selly în vlog

Deși nu se aștepta să cunoască un asemenea succes, Selly a mărturisit că nu a încetat niciodată să creadă în el și în în visul lui.

În ceea ce privește telefonul pentru filmări, Selly recomandă HuaweiP40Lite
În ceea ce privește telefonul pentru filmări, Selly recomandă HuaweiP40Lite

„La 11 ani am postat primul meu vlog. Am visat tot timpul, dar nu m-am așteptat niciodată să ajung aici. Pentru că atunci când m-am apucat eu de vlogging, nu reușise nimeni de pe YouTube să ajungă la rezultatele astea. Cei mai buni youtuberi aveau undeva pe la 400.000 de abonați, în niciun caz 2,4 milioane“, declara Andrei Șelaru, nu cu mult timp în urmă.

Ca sfat pentru cei care vor să intre în această industrie, celebrul vlogger îndeamnă la multă muncă și dedicare, precum și la crearea unui conținut nou, diferit, care să meargă la public.

„Mulți cred că este ca o joacă să te filmezi singur, dar trebuie să fii activ tot timpul. Sunt multe canale noi unde trebuie să pompezi content constant și content diferit“, este de părere Selly.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI