Cum se comportă, de fapt, Selly cu iubita lui. Tânăra l-a dat de gol pe celebrul vlogger

Cum se comportă, de fapt, Selly cu iubita lui. Tânăra l-a dat de gol pe celebrul vlogger

Aflat în perioadă de autoziolare, pe Selly îl mai vizitează acum doar iubita sa, alături de care s-a hotărât să facă un vlog, pentru fanii sai. Iubita sa a recunoscut cum se comportă cu ea atunci când sunt împreună.

Cum se comportă, de fapt, Selly cu iubita lui

Selly și iubita sa au împlinit un an și jumătate de relație, motiv pentru care cei doi au hotărât să facă ”testul relației”, un challenge des întâlnit printre vloggeri. Astfel că cei doi și-au pus întrebări unul altuia pentru a testa cât se mult se cunosc unul pe celălalt. În timpul challenge-ului, iubita lui Selly ”a dat din casă” și a povestit cum se comportă tânărul cu ea: ”Răspunsul la aceste întrebări eu i le-am spus de cel puțin trei ori, dar el nu mă aude. Selly este genul de persoană care stă la masă cu mine și stă pe telefon, se gândește numai la ale lui și nu mă aude niciodată”, s-a plâns iubita acestuia, care, așa cum, probabil era de așteptat, a câștigat testul relației lor, reușind să răspundă la majoritatea întrebărilor puse de Selly.

Cine este Selly și cum a ajuns cunoscut

Selly este cel mai cunoscut vlogger din țara noastră, ajungând la cifra de 2 milioane de urmăritori pe Youtube. Pe numele său din buletin, Andrei Șelaru, acesta s-a apucat să filmeze vorbind despre diferite teme din actualitatea anului 2012. A crescut an la an, ajungând la cifre impresionante pentru orice internaut. A avut un succes atât de mare încât a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers. A început seria vloggerilor ca un hobby, dar s-a transformat într-o chestiune serioasă, pe măsură ce ieșeau bani din asta. Deși nu a spus exact câți bani face din Youtube, cu siguranță îi ajunge să trăiască liniștit fără să-și pună problema unui job 09-17.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI