Ce tarif are Pepe pentru o singură oră de cântat la nuntă sau botez. E ireal de scump!

Ce tarif are Pepe pentru o singură oră de cântat la nuntă sau botez. E ireal de scump!
Cu o carieră impresionantă în spate, artistul percepe un preț pe care puțini și-l permit

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi. Cu o carieră impresionantă, Pepe face spectacol oriunde este invitat.

Câți bani cere Pepe pe o oră de cântat

Melodiile artistului sunt cunoscute și apreciate de mii de oameni, dar puțini sunt cei care și-l pot permite la un eveniment privat.

Cântărețul face mulți bani din muzică, însă a ajuns aici cu multă muncă și sacrificii. Fie că este vorba despre o nuntă sau un botez, Pepe este, cu siguranță, vedeta serii.

Este unul dintre cei mai râvniți cântăreți pentru evenimente, însă tariful lui este departe de a fi unul pe care majoritatea îl poate plăti.

Recent, el a susținut un concert în Râmnicu Vâlcea, acolo unde a făcut senzație printre fani. Dacă un cuplu și-ar dori ca Pepe să cânte la nunta lor, ar trebui să scoată din buzunar 3000 de euro pe oră.

Nu este singurul artist de la noi care percepe un astfel de preț. La fel ca Pepe, și trupa Bere Gratis cere 2700 de euro, în timp ce trupa Compact cere 2500 de euro, iar Talisman percepe un tarif de 3000 de euro pe oră.

Pepe este un artist cu o carieră de ani de zile. El este divorțat și trăiește acum o poveste de dragoste cu Yasmine, o tânără cu care a lucrat în trecut și care este make up artist.

Artistul iubește din nou, după divorț și nu exclude posibilitatea de a mai avea copii

El a declarat în trecut că nu exclude să se căsătorească din nou, ba chiar își mai dorește copii.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm?

Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil?

Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe.

Cine este Yasmine, iubita cântărețului

Cântărețul și-a asumat public noua relație și nu se mai ferește să apară în ipostaze tandre cu iubita lui.

Yasmine are 26 de ani și nu a apărut în viața lui Pepe de curând. Cei doi se cunosc de ani de zile. Tânăra este fotomodel și make up artist.

Îl cunoaște pe Pepe din 2017, de când l-a machiat pentru videoclipul piesei Snetimente intense. Artistul a fost impresionat de tânăra care l-a machiat, așa că a ținut să îi mulțumească și a continuat să colaboreze cu ea.

„Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc”, scria Pepe. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI