Ce tarif are Jador vara aceasta. Manelistul a dat lovitura, se va umple de bani EXCLUSIV

Ce tarif are Jador vara aceasta. Manelistul a dat lovitura, se va umple de bani EXCLUSIV
Ce tarif are Jador vara aceasta

Celebrul manelist Jador a dus lipsa concertelor, vreme de un an, dar iată că vara aceasta își ia din plin revanșa, numele lui figurând inclusiv pe afișele spectacolelor de la malul mării. Reporterii Playtech.ro au aflat tarifele reale ale artistului de top, în funcție de evenimente. ”După participarea la emisiunea ”Puterea Dragostei”, el și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după ”Survivor” ia și peste 4.500 de euro, pentru un recital, adesea, și mai mult, în funcție de cum își negociază contractul”, ne-au spus apropiații lui.

Ce tarif are Jador vara aceasta

Jador este așteptat, vara aceasta, atât la petreceri cât și la spectacolele de pe Litoral, numele lui figurând pe afișele organizatorilor Bebe Mihu și Axinte. Cât câștigă artistul, care în ultimele luni a beneficiat de un plus de popularitate, cu videoclipul ”Fericire”, alături de Loredana Groza, dar și cu ”Survivor?” (Kanal D)?

Pentru un recital de 45 de minute, el ia 4.500 de euro, pentru două recitaluri de 45 de minute cere 5.500 de euro, iar pentru 3 recitaluri, la același eveniment, tot de câte 45 de minute, are tarif de 7.500 de euro. Pentru spectacolele în aer liber-Mall-Cluburi- are tarif de 4.000 de euro, iar pentru baluri cere 3.000 de euro. Dacă evenimentele sunt în afara Bucureștiului, organizatorii trebuie să îi plătească transportul (3 lei/km), cazarea la un hotel de minimum 3 stele și masa. El merge însoțit și de instrumentiști. Însă tarifele nu sunt bătute în cuie, contractele fiind negociate de artist:

”După ce a fost la ”Puterea Dragostei” și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după ”Survivor” ia și peste 4.500 de euro”, ne-au spus apropiații lui.

Jador e pe toate afișele spectacolelor de pe Litoral

Pe Jador îl regăsim și pe afișele spectacolelor de pe Litoral, organizate de Bebe Mihu și de Axinte, alături de alte numele grele din showbiz: Maria Dragomiroiu, Alin Oprea ”Talisman”, Daniela Gyorfi. Show-urile vor avea loc la Teatrele de Vară din stațiuni.

În copilărie, făcea bani la cules de struguri

Artistul este acum pe val, câștigă zeci de mii de euro, însă nu va uita niciodată că a pornit de la munca de jos:

„În copilărie, plecam cu unchiul meu la cules de struguri, ne trezeam la 4.00 dimineața, strângeam și câte 170 de găleți, câștigam 20 de lei pe zi”, își amintește Jador, care a beneficiat de ajutor social, la școală, fiind masterand în Studii Economice.

A ratat marele premiu de la ”Survivor”, de 250.000 de lei

Inițial își spunea Mister Jo, iar mai apoi a devenit Jador. Ovidiu DeSanto, „naşul muzical” al lui Jador, l-a lăudat pe artist, în interviul pentru Playtech.ro:

”Venea şi repeta până îi ieşea lui bine. Puţini fac asta. E un băiat muncitor, de aceea cred că are în continuare prima şansă în tot ceea ce face. Pune mult suflet, iar asta se vede. Şi mai e ceva, ştie că deja lumea îl ştie şi-l place!”.

Jador a tânjit și la marele premiu de la ”Survivor”, de 250.000 de lei, însă accidentul grav suferit la picior l-a scos din joc:

”Mulțumesc, Kanal D, că m-ați invitat la acest show. Am crezut că e o joacă de copii și că nu va fi așa de greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit”, a spus Jador, în ziua eliminării din competiție.