Ce suferințe a îndurat Prințesa Diana de la Casa Regală. ”Fierbea de furie” când primea astfel de mesaje

Ce suferințe a îndurat Prințesa Diana de la Casa Regală. ”Fierbea de furie” când primea astfel de mesaje
Ce suferințe a îndurat Prințesa Diana de la Casa Regală

Diana, Prințesă de Wales, a fost prima soție a lui Charles, Prinț de Wales, moștenitorul tronului Regatului Unit. Devenind figură publică de la anunțul logodnei sale cu Charles, Diana a rămas în centrul atenției aproape constante a privirii cercetătoare a presei din Marea Britanie și din întreaga lumea atât în timpul căsniciei, cât și după divorț, având și o relație anevoioasă cu familia regală britanică, lucru care s-a observat în momentul separării. A murit subit într-un accident de mașină, apoi de-a lungul anilor au curs secrete despre neînțelegerile dintre ea și soț, dar și dintre ea și socrii săi.

Ce suferințe a îndurat Prințesa Diana de la Casa Regală?

Logodna dintre Diana și Prințul Charles a devenit oficială pe 24 februarie 1981, când moștenitorul tronului i-a dat viitoarei prințese un inel în valoare de 30.000 de lire, cu 14 diamante înconjurând un safir. Tânăra de doar 20 de ani a devenit Prințesă de Wales. Nu după mulți ani, relația cuplului de vis s-a răcit. Paparazzi au transformat-o pe Diana într-una dintre cele mai fotografiate femei din lume. Diana și Charles s-au despărțit în mod oficial, în 1992.

Ce suferințe a îndurat Prințesa Diana de la Casa Regală. ”Fierbea de furie” când primea astfel de mesaje
Prințesa Diana și Prințul Philip

În 1997, a murit subit într-un accident de mașină. Ancheta medicului legist a ajuns la concluzia că Diana a fost ucisă în urma incidentului, șoferul fiind orbit de blițul paparazilor care o urmăreau pe prințesă. După trecerea sa în neființă au apărut detalii despre neînțelegerile dintre ea și soț și ea și socrii. Dezvăluirile au fost făcute de Simone Simmons, o prietenă apropiată.

Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, i-ar fi trimis o serie de scrisori, între 1994 și 1995, care au supărat-o atât de tare, încât a luat foc de furie.

„Observațiile făcute de Duce la adresa Dianei erau dure”

„Chiar imita vocea lui când mi le citea la telefon”, a spus Simmons. Aceasta a precizat că unele scrisori erau scrise de mână, altele la maşina. „Observaţiile făcute de Duce la adresa Dianei erau dure şi peiorative”, a adăugat femeia.

Dezvăluirile contravin cu ceea ce a declarat Casa Regală despre relația dintre Diana și Philip. Oficial, i-a trimis scrisori prințesei doar șase scrisori, în 1992, în care încerca să o ajute pentru a trece peste mariajul care se destrăma. Mai mult, Diana i se adresa ”Dragă Philip”, semn că relația lor era bună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI