Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe. Mulți spun că soția Prințului Charles era chiar mai frumoasă decât Diana

Camilla Parker-Bowles era considerată cu mult mai frumoasă față de Prințesa Diana, în anii tinereții, susțin mulți dintre cei care le-au cunoscut pe cele două. Apropiații Familiei Regale din Marea Britanie își amintesc și acum că aceasta era o prezență răpitoare. Din cauza faptului că Prințul Charles a ales-o pe ea, în locul Dianei, mulți o consideră pe actuala Ducesă de Cornwall o personalitate controversată. Publicul englez nu s-a putut apropia la fel de tare, odată cu trecerea anilor, ca de „Prințesa inimilor”.

Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe

Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe. Mulți spun că soția Prințului Charles era chiar mai frumoasă decât Diana
Lady Diana Spencer și Camilla Parker-Bowles, în 1980, când deja se zvonea că ar fi avut o idilă cu Charles

Soția Prințului Charles era chiar mai frumoasă decât Diana, susțin mulți, iar în anii tinereții l-a fermecat pe viitorul Rege al Marii Britanii prin apariția ei. Cei doi s-au cunoscut în anul 1970, în cadrul unei petreceri, când au descoperit chiar că între ei exista o legătură foarte veche. „Străbunica mea şi stră-străbunicul tău au fost iubiți. Ce părere ai despre chestia asta?”, i-ar fi spus Camilla lui Charles, imediat ce făcuseră cunoștință. Din acest motiv, pentru că nu pare să o fi uitat vreodată pe Camilla, în anii în care a fost însurat cu Prințesa Diana, fiul Reginei Elisabeta a II-a, a fost în centrul atenției pentru că se zvonea că nu renunțase la idila lui cu cea care i-a devenit a doua soție.

Charles și Diana s-au căsătorit în 1981, dar au început să trăiască separat încă din anul 1989, când acesta începuse o nouă aventură cu Camilla Parker-Bowles, la rândul ei măritată și cu copii. Cele două femei din viața Prințului Charles au avut și un moment extrem de tensionat, când s-au întâlnit întâmplător la un dineu și au avut o dispută.

După moartea fulgerătoare a Prințesei Diana, acesta și-a unit destinul cu cel al fostei iubite, Camilla, iar nunta celor doi a avut loc în 2005, fiind un eveniment fastuos, cu 800 de invitați. Poporul englez nu i-a acceptat vreodată, pe deplin, în calitate de cuplu oficial, deoarece Ducesa de Cornwall a fost mereu acuzata ca i-a uzurpat rolul Prințesei Diana. Nunta lor a stârnit o adevărată revoltă în Marea Britanie, la acea vreme, potrivit Daily Mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI