Ce studii are Dani Mocanu, de fapt. Câte clase a terminat manelistul

Ce studii are Dani Mocanu, de fapt. Câte clase a terminat manelistul
Ce studii are Dani Mocanu

Ce studii are Dani Mocanu, de fapt? Celebrul manelist a dezvăluit câte clase are, ținând să puncteze că este convins că nu l-ar fi „ajutat cu nimic” dacă ar fi avut mai multă școală. Care este, în viziunea sa, rețeta succesului: „Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist”.

Ce studii are Dani Mocanu

De când și-a făcut apariția pe piața muzicală de la noi din țară, manelistul a fost în centrul mai multor scandaluri și controverse. Cu toate astea, multe dintre piesele lansate de el s-au bucurat de un succes uriaș în rândul publicului, strângând fiecare milioane de vizualizări.

Dani Mocanu a dezvăluit ce studii are. Manelistul a spus că nu a terminat nici liceul, având doar nouă clase, precizând că este convins că nu l-ar fi „ajutat cu nimic” dacă avea mai multă școală.

„Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!”, a declarat Dani Mocanu.

Manelistul a vorbit și despre rețeta succesului, în viziunea sa. Și-a dorit să își pună viața în versuri și să „rupă topurile”. Cântărețul a dezvăluit că provine dintr-o familie simplă și că înainte de a-și încerca norocul în muzică, a jucat fotbal.

„Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal”, a mai spus Mocanu.

„În România, publicului trebuie să îi dai ceva diferit”

Potrivit acestuia, publicul din România își dorește „ceva diferit, mai vulgar, mai modern”.

„E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență.

Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, declara manelistul, într-un interviu mai vechi.

Citește și: Cât costă o piesă a lui Dani Mocanu cu dedicație. Manelistul i-a șocat pe fani

Urmăriți Playtech.ro și pe