27 sept. 2022 | 10:39

Cât costă o piesă a lui Dani Mocanu cu dedicație. Manelistul i-a șocat pe fani

Monden
Cât costă o piesă a lui Dani Mocanu cu dedicație. Manelistul i-a șocat pe fani
Cat costa o piesa cu dedicatie de la Dani Mocanu

Cu siguranță, Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Deși a primit multe critici de-a lungul carierei, în urma controverselor în care a fost implicat, solistul reușește să-și surprindă mereu fanii, motiv pentru care este extrem de solicitat pentru show-uri și evenimente private. Câți bani scot din buzunar oamenii pentru ca Dani Mocanu să le dedice o piesă.

Câți bani cere Dani Mocanu pentru o piesă cu dedicație

Aflat, în prezent, la arest la domiciliu, după ce a fost implicat într-un scandal uriaș la o benzinărie din Pitești, Dani Mocanu este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde își petrece destul de mult timp răspunzând la mesajele susținătorilor săi din mediul online.

Recent, un internaut și-a exprimat curiozitate referitoare la ce sumă de bani percepe manelistul, pentru a crea o melodie la cerere. Pentru că dedicațiile sunt la mare căutare în România, în special când vine vorba de petrecerile private, Dani Mocanu profită de acest lucru și stabilește un tarif colosal pentru o asemenea favoare.

Dani Mocanu și-a șocat mereu audiența, prin videoclipurile sale controversate și problemele pe care le-a avut cu legea. Însă, de data aceasta, internauții au rămas mască, atunci când interpretul de manele le-a dezvăluit ce taxă percepe pentru a compune o piesă dedicată unei anumite persoane.

Sincer și dezinvolt, ca de obicei, Dani Mocanu a răspuns direct la întrebarea fanilor, spunând că cere nici mai mult, nici mai puțin, de 10.000 de euro pentru o melodie și videoclip cu dedicație.

Dani Mocanu, protagonistul unei încăierări violente într-o benzinărie

Dani Mocanu a fost implicat, recent, într-un incident violent petrecut în județul Argeș. În noaptea dintre 18 și 19 august, cântărețul și câțiva amici de-ai săi ar fi atacat o persoană dintr-o benzinărie din orașul Pitești. Victima ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată de urgență la spital.

„În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat.

La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală.

Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

În urma violențelor provocate, Tribunalul Argeș l-a plasat pe Dani Mocanu în arest la domiciliu, în timp ce, pe numele fratelui său Nando a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Regula care se va aplica în toate hotelurile. Schimbarea va afecta unitățile de cazare din România
Click.ro
VIDEO Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Secretul salarial, eliminat prin lege. Sumele acordate angajaților, făcute publice de companii
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Se interzice în România. Faptele care nu-ți mai dau voie să ai permis. Lege nouă
Capital.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
STAREA lui Florin PIERSIC, tot mai GRAVĂ! DECIZIA RADICALĂ a medicilor
Mediaflux
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro