Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Cine sunt considerați lideri înnăscuți

Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Cine sunt considerați lideri înnăscuți
Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine

Fiecare detaliu are o însemnătate când vine vorba despre o persoană. Ora, ziua săptămânii și nativul sub care te-ai născut spun în linii mari câteva amănunte despre tine. Unii dintre cei care s-au născut într-o anumită zi sunt lideri și se pricep cel mai bine să conducă oamenii în cele mai potrivite moduri. În timpul acesta, alții sunt foarte boemi și creativi, iar câțiva adoră extremele indiferent de context.

În ce zi a săptămânii te-ai născut: ce spune asta despre tine

Data nașterii este și acum în atenția astrologilor și numerologilor. Ea stabilește semnul zodiacal și dezvăluie câteva lucruri din viitorul caracter al persoanei.

Fiecare om are o hartă distinctă pentru astfel de detalii care contează foarte mult. De asemenea, ziua din săptămână în care ai venit pe lume are o însemnătate puternică. Numerologia se adresează datei nașterii complete, lucru diferit de ziua reală.

Poate nu știai, dar zilele săptămânii sunt numite după planete sau alte stele din astrologia elenistică: Luni, lunedi sau lundi în spaniolă / italiană / franceză este luna sau Selene, Luna; Marți, marti, marti sau martedi în acele limbi romantice, este Marte; Miercuri (miercoles, mercoledi, mercredi) poartă numele lui Mercur; Joi (jueves, giovedi, jeudi) este Jupiter; Vinerea (viernes, venerdi, vendredi) este Venus; sâmbătă (sabado, sabato, samedi) este Saturn; iar duminica este sol, sau Helios, Soarele.

Fiecare are personalitatea sa

Planetele poartă și ele numele zeilor și zeițelor grecești și romane și tind să aibă propriile personalități. În istorie există rima populară ,,copilul de luni”, care datează din secolul al XVI-lea.

Copilul zilei de luni are un chip frumos
Copilul de marți este plin de har
Copilul de miercuri este plin de dor
Copilul de joi are mult de mers
Copilul de vineri este iubitor și dăruitor
Copilul de sâmbătă muncește din greu pentru a-și trăi viața
Dar copilul care se naște în ziua Sabatului
Este bun și fericit”.

Caracteristici

Luni: oamenii născuți luni sunt sensibili, materni, adaptabili și amabili.
Marți: sunt mereu curajoși, nerăbdători, energici și determinați să reușească în viață.
Miercuri: ei sunt foarte comunicativi, versatili, uneori neglijenți, capabili de multe căutări și cu multe perspective.
Joi: oamenii născuți în zilele de joi preiau multe din mitologia romană. Sunt optimiști și amuzanți, dar tind prea mult să controleze.
Vineri: ei sunt mereu sociabili, artistici și obsedați de frumusețe și dragoste. Pot să pară împrăștiați.
Sâmbătă: oamenii aceștia sunt bogați, studioși, înțelepți, practici și stricți cu ei și cei din jur.
Duminică: ei adoră să strălucească, sunt foarte creativi, îndrăzneți și puternici. Își caută deseori drumul și ies în evidență în mulțime.