29 iun. 2023 | 20:20

Ce spune Viorica de la Clejani despre rolul femeii într-o căsnicie. Secretul mariajului său longeviv cu Ioniță: ”Femeia e mult mai puternică ca altădată!” EXCLUSIV

Monden
Ce spune Viorica de la Clejani despre rolul femeii într-o căsnicie. Secretul mariajului său longeviv cu Ioniță: ”Femeia e mult mai puternică ca altădată!” EXCLUSIV
Ce spune Viorica de la Clejani despre rolul femeii in casa

Viorica de la Clejani, una dintre cele mai îndrăgite nume ale showbizului românesc, spune că nu înțelege în totalitatea motivele acestui val de despărțiri înregistrat în ultima perioadă de timp în lumea vedetelor de televiziune.

A dispărut modelul părinților de altădată

Ea spune că nu există o explicație generală pentru cele întâmplate, mai ales pentru cele foarte recente, dar adaugă că e foarte posibil ca o parte din vină să o poarte și schimbarea vremurilor și a mentalităților.

”Noi am avut în fața ochilor alte exemple, care astăzi nu prea mai sunt băgate în seamă. De exemplu, modelul părinților. Pe vremuri, nu le ieșeai din vorbă sau încercai să faci ceea ce văzuseși deja la tine acasă. Astăzi, mă tem că modelul acesta a cam dispărut”, a declarat Viorica de la Clejani pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Ea e de părere că o parte din vină pentru faptul că multe căsnicii se destramă o poartă și schimbarea vremurilor, dar și influența teribilă a rețelelor sociale.

”Nu aveam internet și atâta informație cât există astăzi. Fiindcă astea vin la pachet împreună cu tot felul de provocări și de ispite, la orice vârstă”, adaugă ea.

În opinia Vioricăi de la Clejani, femeia e prima chemată „să țină casa și familia”.

Familia e cea mai importantă, înainte de orice

„După părerea mea, oricum am întoarce problema, tot femeia e cea care ține și casa, și familia. Ea trebuie să știe că familia e cea mai importantă, înainte de orice. Sigur, dacă ai alături un nebun care încearcă să-ți crape capul cu toporul, cum am citit zilele trecute că ar fi încercat unul să facă cu nevastă-sa, sau care te stinge din înjurături, nu trebuie să stai. Îl lași în plata Domnului și pleci!”, sună sentința sa personală.

Totuși, ea revine apăsat asupra rolului unei femei în căsătorie:

”Nu oricine are parte de lumea asta de căsătorie. Nu degeaba există vorba asta din bătrâni, că s-a întâlnit sacul cu peticul. Așa și e! Dacă nu ai un pic de noroc să-ți întâlnește partenerul ideal, atunci multe lucruri sunt posibile.

Dar, într-o căsătorie există multe alte opreliști sau provocări. De exemplu, copiii! Când apar copiii totul se schimbă. Nu mai ești la fel de liberă, ca mai înainte. Trebuie să știi să mai faci și compromisuri!

Și nu doar tu, ca femeie, ci și celălalt. Dacă nu trag amândoi la aceeași cărutță, lucrurile nu se termină bine! Sunt sigură!”, mai spune aceeași Viorica de la Clejani.

E de părere că femeia e mult mai puternică azi ca altădată

În plus, e de părere că și rolul femeii s-a schimbat foarte mult în ultimele decenii.

”Gândiți-vă, în urmă cu 30, 40, 50 de ani, femeia rămânea acasă, gătea, spăla, creștea copii. Astăzi, ea face și bani. E mult mai puternică și mult mai decisă să ia hotărâri. Nu se mai gândește că nu poate aia sau cealaltă.

Acum face tot ce făcea și înainte, dar în plus, mai face și bani. Așa că, la o adică, îi poate da mult mai repede un șut în fund partenerului ei, mai ales dacă ăla face ce nu trebuie făcut sau dacă dispar sentimentele de altădată”, conchide aceeași Viorica de la Clejani.

Ea a precizat că a rămas alături de Ioniță de la Clejani peste 30 de ani, măritându-se la 18 ani neîmpliniți. Cei doi fac o treabă excelentă nu doar în lumea muzicii de petrecere, dar și în viața de zi cu zi, având împreună doi copiii, pe Margherita și pe Fulgy.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro