15 iul. 2022 | 21:07

Ce spune soția lui Ilie Năstase, după ce acesta a fost atacat dur de propria fiică. Mărturisiri neașteptate

Monden
Ce spune soția lui Ilie Năstase, după ce acesta a fost atacat dur de propria fiică. Mărturisiri neașteptate
Cum il apara Ioana Simion pe Ilie Nastase, dupa acuzatiile aruncate de fiica lui, Charlotte

Numele lui Ilie Năstase este implicat într-un mare scandal mediatic. Recent, fiica fostului mare tenismen i-a lansat acuzații dure părintelui său, după ce tânăra a anunțat că și-a făcut cont pe o platformă ce distribuie conținut destinat adulților. Cum a intrat Charlotte în atenția publicului.

De câți ani nu și-a mai văzut Ilie Năstase fiica

Ilie Năstase este unul dintre cei mai mari sportivi ai țării noastre. Fostul mare tenismen și ex-lider mondial a trăit, până la 75 de ani, cât alții în 50 de vieți. A iubit multe femei, a doborât recorduri în lumea sportului alb, a clădit un imperiu în afaceri și se bucură de o notorietate fulminantă.

Puțini sunt cei care știu faptul că Nasty are cinci copii, dintre care doi au fost adoptați în anul 1986, împreună cu fosta lui soție, actrița Alexandra King. Atunci, Ilie Năstase și fosta lui parteneră au devenit părinții lui Charlotte și ai lui Nicholas.

După ce Ilie Năstase și Alexandra King au divorțat, cei doi copii au rămas în grija mamei și au locuit împreună cu părintele lor matern în Statele Unite ale Americii.

Recent, Charlotte, fiica afaceristului, i-ar fi reproșat lui Ilie Năstase faptul că nu și-a mai văzut tatăl de mai bine de 14 ani, mai exact de când și-a serbat majoratul.

Mai mult de atât, de când și-a făcut cont pe OnyFans, platformă destinată conținutului pentru adulți, Charlotte Năstase a declarat că a ținut legătura doar cu Amalia, fosta parteneră de viață a tatălui său, care ar fi încurajat-o pe tânără să producă mulți bani.

„Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, ar fi declarat Charlotte.

Ioana Simion îi ia apărarea lui Ilie Năstase

Ioana, actuala soție a lui Ilie Năstase, sare în apărarea partenerului său de viață, pe care-l caracterizează drept un tată exemplar.

„Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil. Tot ce pot să vă spune este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar …Este un tată exemplu!

Este treaba ei (n.r – a lui Charlotte), este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți.”, a declarat actuala soție a lui Ilie Năstase, potrivit Spynews.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro