03 mai 2022 | 13:00

Ce spune Robert Turcescu, la 9 ani după ce a făcut-o „cerșetoare” pe Nadia Comăneci. Cum își scuză derapajul ireal VIDEO

Sport
Ce spune Robert Turcescu, la 9 ani după ce a făcut-o „cerșetoare” pe Nadia Comăneci. Cum își scuză derapajul ireal VIDEO
Robert Turcescu a criticat-o dur pe Nadia Comăneci, în 2013, din cauza unei reclame la margarină făcută de „Zeița de la Montreal”

Ce spune Robert Turcescu, la 9 ani după ce a făcut-o „cerșetoare” pe Nadia Comăneci. În vara lui 2013, mass-media era cutremurată de un scandal de proporții generat de o reclamă filmată într-o școală, pe care „Zeița de la Montreal” a făcut-o pentru promovarea unui sortiment de margarină. Unul dintre cei mai vehemenți critici ai acestui lucru a fost și jurnalistul Robert Turcescu, acesta nesfiindu-se să arunce cu vorbe grele în direcția legendei gimnasticii mondiale.

Ce spune Robert Turcescu, la 9 ani după ce a făcut-o „cerșetoare” pe Nadia Comăneci

Ce spune Robert Turcescu, la 9 ani după ce a făcut-o „cerșetoare” pe Nadia Comăneci. În 2013, „Zeița de la Montreal” a acceptat să facă o reclamă pentru un sortiment de margarină. Clipul a fost filmat într-o școală și a apărut pe posturile de televiziune din România.

Jurnalistul Robert Turcescu a fost unul dintre cei mai vehemenți critici ai reclamei, dar și ai marii gimnaste. El a postat un mesaj pe Facebook în care o numea „cerșetoare” și „nemernică” pe celebra sportivă, considerând că alimentul la care marea campioană făcea reclamă este unul care nu ar trebui să se regăsească în dieta unui copil.

„Nadia Comăneci poate să-si bage în fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cerșetoare, ce-a ajuns … i-aș da numai zece… șuturi in fund! O nemernică, vinde otravă pe arginți!”, a scris Turcescu pe Facebook, la acea vreme.

Cum își scuză derapajul ireal

Ulterior, Robert Turcescu și-a șters postarea, din cauza reacțiilor critice ale internauților față de jignirile proferate față de legenda gimnasticii românești și mondiale. La 9 ani distanță. jurnalistul admite că reacția sa a fost exagerată. El a mai precizat că nu a apucat să-și ceară scuze Nadiei Comăneci, drumurile lor neintersectându-se niciodată, din 2013 încoace.

„A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment. (….)

Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze. Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta”, a declarat Robert Turcescu într-o emisiune la Kanal D, conform click.ro.

„A fost un moment de revoltă”

Robert Turcescu a mai precizat că a fost vorba de un moment de revoltă din partea sa, el fiind deranjat de faptul că reclama a fost făcută într-o școală. Asta, în condițiile în care era clar că margarina nu se încadrează printre alimentele sănătoase.

„A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era…poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală, filmarea a fost făcută într-o școală la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa. E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei. Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez. Aia a fost o exagerare, la acel moment”, a mai precizat Robert Turcescu, conform sursei citate.

Robert Turcescu a adăugat, pe de altă parte, că, pe fond, problema rămâne și că a rămas la aceeași opinie în privința margarinei și în ziua de azi. Iar dovada cea mai bună, este faptul că acel clip publicitar a fost retras de pe piață.

„Reclama respectivă a și fost retrasă după scandalul care s-a iscat la acel moment. Din punctul ăsta de vedere nu știu dacă a meritat, nu a meritat, dar s-a întâmplat un lucru bun”, a precizat Robert Turcescu, despre momentul în care a spus că Nadia Comăneci „vinde otravă”.

Robert Turcescu a recunoscut, în 2014, că a fost ofițer sub acoperire. Doi ani mai târziu el a obținut un loc de parlamentar pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP), condus la acea vreme de Traian Băsescu. Acum, el s-a reîntors în presă.

PlaySport
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai tânără cu 25 de ani: Cum arată femeia care i-a luat mințile campionului mondial
Ego.ro
Dumnezeule! Cât de frumoasă este iubita lui Pescobar. De asta o ține ascunsă
Digi24
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est e provocatoare
Cancan.ro
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
A fost lovit o dată în față și a murit. Un bărbat din Ploiești a fost ucis după ce și-a parcat mașina
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
EVZ.ro
România în Schengen AIr. Regulile pe aeroporturi intră în vigoare din 31 martie
Adevarul
Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistică, dar nu va fi terminată niciodată FOTO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
„Semn clar” pentru Harry și Meghan că nu sunt bineveniți în Marea Britanie
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Capital.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro