18 oct. 2019 | 18:17

Ce spune Răzvan Cuc despre faptul că ar fi cerut anularea unor zboruri TAROM. Conflictul se adâncește

Știri generale
Ce spune Răzvan Cuc despre faptul că ar fi cerut anularea unor zboruri TAROM. Conflictul se adâncește
Răzvan Cuc nu recunoaște că a cerut anularea unor zboruri TAROM în ziua moțiunii de cenzură

Răzvan Cuc recunoaște că s-a întâlnit cu fosta șefă TAROM Mădălina Mezei în seara de dinaintea moțiunii de cenzură și că i-a cerut o listă cu parlamentarii care vin cu aeronavele companiei la București pentru vot. Ministrul Transporturilor neagă însă faptul că ar fi cerut ca avioanele să fie oprite la sol.

Răzvan Cuc nu recunoaște că a cerut anularea unor zboruri TAROM în ziua moțiunii de cenzură

„Nu i-am spus să țină avioanele la sol, nici nu aveam cum. Ca să ții un avion la sol trebuie să aibă o problemă tehnică. Să mă duc eu să scot o piuliță? Ce să fac? Doamna Mezei mi-a spus că cineva de la SRI i-a spus despre aceste lucruri și i-am spus să îmi spună și mie cine de la SRI i-a spus.

O să cer și eu o situație de la TAROM câți parlamentari au zburat în acea dimineață. Am întrebat-o ce parlamentari vin și dacă totul este în regulă pentru că am aflat și eu pe surse că spunea opoziția că se țin avioanele la sol”, a declarat Răzvan Cuc în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul Transporturilor a mai spus că s-a întâlnit cu Mădălina Mezei în seara de dinaintea moțiunii de cenzură, pe o stradă din Capitală, iar aceasta ar fi venit însoțită de fratele ei. Răzvan Cuc a acuzat-o pe fosta șefă TAROM de incompetență.

„Tot acest joc nu poate aduce decât un prejudiciu de imagine companiei și degringolada angajaților. Mădălina Mezei a demonstrat incompetență, inconsecvență și că e aservită la anumite grupuri de interese. Doamna se încurcă în propriile minciuni. A zis că a fost vorba despre anularea curselor, apoi despre reținerea la sol, că au fost 4, ba 5 curse”, a mai spus Cuc.

Mădălina Mezei are calitatea de martor într-un dosar deschis de DNA cu privire la o presupusă faptă de abuz în serviciu la Ministerul Transporturilor.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
La ce filme se uita Ceaușescu. Pentru restul românilor erau interzise
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
Se interzic sobele pe lemne și aragazele?! Anunț șoc în UE: E de neconceput să continue
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
PUTIN, ANUNȚ privind NEGOCIERI DE PACE cu Kievul. DECIZIA ZILEI
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro