Ce spune modul în care așezi hârtia igienică despre tine. Pariu că nu îți trecea prin cap așa ceva

Ce spune modul în care așezi hârtia igienică despre tine. Pariu că nu îți trecea prin cap așa ceva
Ce spune despre tine felul in care asezi hartia igienica pe suport

Cu siguranță nu te-ai gândit la asta până acum, nu-i așa? Sunt foarte multe detalii care ne dau de gol anumite trăsături ale personalității. Ce spune despre tine felul în care mergi pe stradă sau modul în care așezi hârtia igienică în baie.

Ce se întâmplă dacă pui hârtia igienică deasupra suportului

În anii 90, elevii completau oracolele colegilor lor de clasă/școală, pentru ca prietenii să-i cunoască mai bine. Întrebările erau simple și jucăușe. În 2021, când social media este la putere, poți afla aproape orice despre o persoană, doar prin intermediul a câtorva clickuri. Cu toate acestea, iată că mai sunt câteva trucuri care te pot ajuta să „citești” anumite persoane în funcție de obiceiurile lor casnice.

Se spune că atunci când mergi cu capul drept și umerii în spate, pășind cu putere pe talpă, ești o persoană încrezătoare în sine, cu aptitudini de lider. De asemenea, persoanele care mestecă mâncarea de un număr par de ori sunt perfecționiști.

Te-ai întrebat vreodată, însă, ce spune despre tine felul în care așezi hârtia igienică la toaletă? Terapeutul Gilda Carle a realizat un studiu în cadrul căruia a chestionat 2.000 de femei şi bărbaţi cu privire la modul în care îşi aşază hârtia igienică, pe deasupra sau pe dedesubtul suportului.

Statisticile au arătat cifre impresionante și o concluzie incredibilă. Se pare că persoanele care preferă să pună hârtia pe deasupra suportului de la baie au un caracter puternic și dominant, pe când oamenii care preferă să pună hârtia igienică dedesubtul suportului sunt persoane calme, blânde și supuse.

Ce spun e-mailurile pe care le scrii despre personalitatea ta

Chiar dacă pare o glumă, felul în care redactăm o scrisoare electronică spune foarte multe despre nivelul nostru de educație, profesionalism, interese și preferințe.

Potrivit psihologului Tomas Chamorro-Premuzic, cei care repetă, de foarte multe ori, cuvinte precum „eu”, „al meu”, „mie” sunt persoane narcisiste. Extrovertiții adoptă un stil mai informal și abordează subiecte precum muzica, distracția, team-buildingurile.

Pe de altă parte, oamenii care scriu e-mailuri extrem de lungi dau dovadă de rigurozitate și energie debordantă, iar o scrisoare electronică lipsită de orice tip de greșeală gramaticală denotă profesionalism.

Ce spune despre tine felul în care mergi

Patti Wood, expert în limbajul corpului, a declarat pentru Mens Health că putem observa anumite trăsături ale unei persoane studiind felul în care merge pe stradă.

De exemplu, cei care au un pas alert sunt oameni productivi și energici, dar competitivi și reci, în timp ce persoanele care merg pe vârfuri, ușor, cu privirea în jos sunt introvertiți și politicoși.

Pe de altă parte, persoanele care merg cu pieptul înainte, umerii înapoi şi cu capul ridicat sunt extrovertite, distractive, sociabile şi adoră să fie în centrul atenției.

Urmăriți Playtech.ro și pe