Ce spune Ioana, soția lui Ilie Năstase, despre divorț. ”Și-a pus ochelarii și mi-a spus să închid ușa”

Ilie și Ioana Năstase, despre divorț

Dragostea cunoaște numeroase urcușuri și coborâșuri, iar cuplul Ilie și Ioana Năstase pare să fi trecut prin astfel de experiențe. Frumoasa soție a lui Ilie Năstase, Ioana, confirmă divorțul celor doi și oferă detalii din interior. Care sunt, de fapt, problemele care îi fac să aleagă această cale a despărțirii?

Cei doi îndrăgostiți păreau să aibă o relație minunată. Chiar în urmă cu două săptămâni, Ilie Năstase se bucura să anunțe că el și Ioana urmau să se căsătorească. Totuși, anumite aspecte s-au schimbat în cadrul cuplului, iar asta a dus la decizia de a divorța. Frumoasa brunetă confirmă zvonurile și chiar afirmă că nu mai există discuții în privința deciziei.

Ioana și Ilie Năstase
Ioana și Ilie Năstase

Ce i-a adus pe Ilie și Ioana Năstase în pragul divorțului?

Încă soția lui Ilie Năstase, Ioana crede că varianta unui divorț este cea mai potrivită soluție pentru a rezolva problemele cuplului. Conform interviului din cadrul emisiunii Showbiz Report, decizia brunetei este clară.

Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț.

Mai mult, Ioana consideră că la baza acestei destrămări se află lipsa unei comunicări, care se remarcă de ceva vreme între cei doi soți.

Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume.

Ilie Năstase, violent verbal?

Ioana Năstase a evitat să dea prea multe detalii în privința zvonurilor de violență verbală. Tânăra face totuși o radiografie a oricărei relații de cuplu, care poate trece prin perioade de impas.

Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea.

Soții Năstase

A dispărut iubirea din cuplu

Deși soțul său, Ilie Năstase, pare să își dorească împăcarea, pentru Ioana lucrurile sunt clare. Aceasta mărturisește că a încercat tot ceea ce s-a putut pentru a păstra flacăra aprinsă. Din păcate, decizia sa este una fermă.

El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI