Ce spune forma degetelor despre caracterul tău. Care sunt persoanele care îi inspiră pe oamenii din jur

Ce spune forma degetelor despre caracterul tău. Care sunt persoanele care îi inspiră pe oamenii din jur
Ce spune forma degetelor despre caracterul tau

Te-ai întrebat vreodată ce spune forma degetelor despre personalitatea ta? După astrologie, chiromanție și cititul în stele, aspectul fizic îți poate da de gol anumite trăsături de caracter, la care nu te-ai fi gândit până acum. Ce spun degetele de la mâini despre felul tău de a fi.

Ce trăsături de caracter ai în funcție de forma degetelor de la mâini

Dacă vreodată ți-ai privit mâinile, în timp ce așteptai să se usuce oja pe unghii, punem pariu că nu ai observat, cu atenție, forma degetelor tale.

Potrivit celor de la Știri din Lume, există patru tipuri de degete, cele spatulate, conice, ascuțite și pătrate, iar fiecare dintre acestea spune câte ceva despre trăsăturile tale de caracter, influențându-ți, într-o anumită manieră, personalitatea.

Degetele pătrate

Dacă ai degetele pătrate, atunci ești un perfecționism care muncește din greu pentru tot ce are. Își place ordinea, respecți regulile și este extrem de drept.

De asemenea, ești tipicar și meticulos, câteodată poți deveni ușor obositor pentru cei din jur. Iubești ştiinţa și poți lucra cu succes în domeniul matematicii sau al IT-ului. Cuvintele cheie care îți plac foarte mult sunt disciplină, ordine și respect.

Degetele spatulate

Dacă degetele de la palma ta au forma unui trapez cu vârful tăiat, dar cu baza mică în jos, atunci ai degetele spatulate. Se spune că ești un om iute, aprig, mereu în mișcare. Ești activ și nu suporți să stai degeaba.

Simți nevoia să muncești mereu, ești pragmatic, responsabil și cu picioarele de pământ, cu toate că ești veșnic plin de viață și entuziasmat de lucrurile mărute ale vieții. Ești original și plin de creativitate, cu tine nu se poate plictisi nimeni.

Ești independent și puternic, nu-ți pasă de ce spune lumea despre tine. Pe de altă parte, faci tot posibilul pentru a fi în centrul atenției, de fiecare dată.

Degete ascuțite

Dacă ai degete ascuțite, atunci ești o fire idealistă, cu capul în nori și visătoare. De asemenea, ești un adevărat vizionar și fără nicio urmă de pragmatism. Trăiești clipa și nu vrei să muncești foarte mult. Detești să depui efort pentru aproape orice tip de activitate.

Citește și Semnul din palmă care îţi arată dacă vei fi bogat. Detaliul la care trebuie să fii atent

Degete conice

Dacă observi că degetele tale au formă conică, atunci ai o fire artistică și boemă. Ești creativ, inteligent, intuitiv şi uşor de impresionat, deși poți fi impulsiv de multe ori. Iubești tot ce este frumos și vrei să trăiești în pace și armonie.

Îndrăgostit de artă și estetică, preferi să trăiești fiecare clipă, fără să îți faci multe planuri pe termen lung. Ești relaxat, calm, milos și emotiv, dar îți plac aventurile în dragoste, nu cauți ceva sigur.