Ce spune Andreea Berecleanu despre Sandra Stoicescu, după eliminarea de la Observator

Cum a ajuns Sandra Stoicescu în locul Andreei Berecleanu la Observator

Adevăratul motiv al „rupturii” Andreei Berecleanu de Antena 1 a ieșit la iveală. Îndrăgita prezentatoare TV a părăsit pupitrul știrilor în urmă cu aproape o lună, după şaptesprezece ani de colaborare. Acum a decis să vorbească: „Știa că nu voi accepta!”.

Ce spune Andreea despre Sandra Stoicescu

Andreea Berecleanu spune că decizia de a pleca de la Antena 1 i-a aparținut, nedorindu-și prelungirea contractului de muncă în alte condiții decât cele stabilite inițial. Vestea a adus multă tristețe în rândul telespectatorilor. De asemenea, vedeta TV a dezvăluit că au fost „multe dedesubturi”, fapt pentru care a luat această hotărâre. În ceea ce privește înlocuirea sa de către Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu a povestit că această „mutare” a fost una așteptată, dat fiind că Sandra este o apropiată a familiei Voiculescu.

„Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum sespune: «așa e în tenis!»”, a declarat frumoasa prezentatoare de știri.

Eliminarea Sandrei de la Observator

Fosta prezentatoare Antena 1 a ajuns la concluzia că deși studiile i-au fost nefavoravile Sandrei, motiv pentru care a fost și eliminată cu zece ani în urmă de la pupitrul știrilor, relațiile totuși primează.

„Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după zeșe ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor”, a punctat vedeta TV.

Sandra Stoicescu și Andreei Berecleanu
Sandra Stoicescu și Andreei Berecleanu

„Publicul nu înțelege de ce s-a făcut această schimbare și o consideră inutilă, ba chiar nepotrivită. Oamenii îmi scriu mie pe rețelele de socializare aceste mesaje, dar se vede deja în audiențe o scădere dramatică. Dar nu știu cât au fost luate în calcul aceste riscuri. Cred că a fost altceva mai important”, a concluzionat Andreea Berecleanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI