Ce spune Ana Porgras despre presupusul ei iubit. Ce mesaj tranșant are pentru Zanni

de: Bișinicu Andreea
18 08. 2021

Ana Porgras rupe tăcerea în privința fotografiilor care au apărut în mediul online privind presupusul ei iubit. Frumoasa brunetă a făcut lumină și i-a transmis și un mesaj tranșant lui Zanni.

Ana Porgras, adevărul despre presupusul ei iubit

Fosta Faimoasă Ana Porgras a revenit în centrul atenției mass-media după ce s-ar fi certat cu câștigătorul Survivor România Zanni. Recent, în mediul online au apărut imagini cu presupusul nou iubit al fostei campioane mondiale la gimnastică, iar acum Ana Porgras a făcut lumină și a lămurit situația privind bărbatul care ar fi fost partenerul ei.

„În urma articolului apărut la dumneavoastră pe site despre mine și “noul meu iubit”, aș vrea tare mult să clarific lucrurile și să vă spun că persoana respectivă, apărută în articolul dumneavoastră nu este iubitul meu și nu avem nicio legătură, asta în primul rând.

În al doilea rînd: mesajele primite de mine și văzute de Zanni nu erau de la persoana pe care ați publicat-o voi cum că ar fi iubitul meu!

Și nu în ultimul rând, ceea ce a declarat Zannidache despre mesajele văzute la mine în telefon sunt niște afirmații total neadevărate, nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine sau în care eu spun „că vreau să mai apar și eu la televizor” nu a existat niciodată așa ceva.

Mi se pare exagerat sa încerci sa faci rău cuiva spunând niște minciuni atât de mari. Așa că vă rog din suflet să ștergeți articolul anterior, pentru că nu e fondat și nu mi se pare corect să implicăm alte persoane, care nu au nicio legătura cu această poveste”, a transmis Ana Porgras, conform Wowbiz.

Ce lucrează acum Ana Porgras

După ce s-a întors de la Survivor România, Ana Porgras s-a reorientat pe plan profesional. Popularitatea pe care a câștigat-o de când a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor i-au adus frumoasei brunete contracte de imagine pe care le onorează pe rețelele de socializare.

Recent, Ana Porgras a semnat un parteneriat cu o firmă care oferă servicii de epilare. Nu-i de mirare că respectiva companie a cooptat-o pe brunetă pentru a le fi imagine, având în vedere fizicul ei impresionant și picioarele lungi și tonifiate.

„Alege și tu cel mai bun serviciu de epilare cu laser din România. Îți poți face viața mai ușoară cu @perfectionbeautyclub”, a scris Ana Porgras pe Instagram.