12 ian. 2020 | 17:58

Ce spune Alex Velea, după ce Abi Talent s-a filmat cu Anamaria Prodan. Asta da lovitură!

Știri generale
Ce spune Alex Velea, după ce Abi Talent s-a filmat cu Anamaria Prodan. Asta da lovitură!
Ce spune Alex Velea, după ce Abi Talent s-a filmat cu Anamaria Prodan. Asta da lovitură!

Abi Talent se consideră cea mai în celebră vedetă din România, de pe Youtube, dat fiind și susținerea sau vizualizările sale de pe Internet. Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai populare personaje din rândul adolescenților așa că, pozele publicate strâng sute de mii de like-uri. El s-a luat recent de celebrul Alex Velea.

Ce spune Alex Velea, după ce Abi Talent s-a filmat cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i s-a alăturat lui Abi Talent în scandalul cu Alex Velea. Ea îi ține apăarea tânărului adolescent. Agentul FIFA s-a întâlnit cu vedeta Youtube-ului într-un restaurant din București împreună cu câțiva prieteni pentru a discuta despre subiectul în care acesta este implicat. Soția lui Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj scurt prin intermediul unei filmări, pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

?ABI TALENT ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Nu mai știi ce să mai faci și cu cine să te mai filmezi ca să ma intimidezi. Habar n-ai ce relații am eu cu oamenii aștia. Încerci să creezi un scandal mediatic pe care nu poți să-l duci. Îmbârligi lumea și vrei să pui paie pe foc într-un teritoriu sensibil, FAMILIA. Oamenii aștia nu îți știu pârnăiule, dar le vor afla de la mine și atunci ți-ai dat foc la valiză rău. În plus te mai dai și victimă și încerci să îmi inchizi contul. Nu o să reuștești. Aș putea face aceeași mizerie, dar eu nu instig lumea. Eu o distrez”, i-a spus Alex Velea lui Abi.

Alex Velea a aflat ulterior că tânărul Abi ar fi încercat să-i închidă contul de facebook, dar fără prea mare succes, din păcate.

„Abi Talent are 18 ani. Numele său din buletin este Alberto Panțic și face parte dintr-o familie controversată din Buzău – părinții lui stăpânesc mahalaua orașului, iar tatăl său, Julien, s-a răfuit cu clanurile țigănești și a fost suspect într-un dosar de falsificare de bani. Artistul a renunțat la școală în 2015, după ce a terminat clasa a VIII-a la Școala Gimnazială “Ion Creangă” din Buzău – media generală 6,97”, relatează yabbmusic.ro.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Prognoza meteo, 11 octombrie. Vremea se răcește. Zonele în care va ploua
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro