Ce spun urechile despre caracterul tău. Ce parte indică nivelul tău de inteligență, de fapt

Ce spun urechile despre caracterul tău. Ce parte indică nivelul tău de inteligență, de fapt
Trăsăturile unei persoane indică caracterul acesteia

Dacă vreți să știți cât de inteligent este cineva, priviți-l în ochi. Cel puțin așa sugerează acum oamenii de știință. Cercetătorii cred că există multe modalități de a descoperi caracteristicile unei persoane, de la forma frunții până la lungimea degetelor, și până la forma urechilor. În general se spune că urechile, ca și trăsături ale unei persoane, indică caracterul acesteia. Dimensiunea și forma frunții, a ochilor, a buzelor și a sprâncenelor influențează personalitatea și comportamentul unei persoane, mai spun cercetătorii.

Trăsăturile unei persoane indică caracterul acesteia

O echipă de psihologi de la Universitatea Western Ontario din Canada a descoperit că o lățime, o lungime și o circumferință mai mari indică o inteligență mai mare. Dar capetele ascuțite, persoanele cu capul mai înalt, spre deosebire de cele mai late, nume folosit uneori pentru a descrie intelectualii, ar putea să nu fie deloc inteligente, conform Daily Mirror.

O parte a corpului care ar putea da indicii despre caracterul unui individ, spun cercetătorii, sunt urechile. În funcție de mărimea acestora îți poți da seama dacă persoana în cauză este inteligentă sau nu.

Urechile mici indică respect, disciplină și afecțiune

Dacă partea inferioară a urechii este groasă, astfel de persoane sunt susceptibile de a fi emoționale. Persoanele care au urechile mici vor fi timide și introvertite. Aceste trăsături vor fi mai pronunțate la persoanele care au urechi lungi și înguste.

Cei care au urechile de mărime medie pot fi personalități energice și hotărâte. Dacă urechea este mare și partea inferioară cărnoasă, persoana ar putea fi strictă, dar și iubitoare de plăcere. Pe de altă parte, curajul și puterea sunt indicate de o ureche ascuțită.

În mod normal, urechile se văd la nivelul sprâncenelor. Dar la unele persoane se poate extinde în sus. Aceste persoane sunt susceptibile de a fi irascibile și pot avea sentimente de răzbunare. Ele pot manifesta chiar trăsături criminale.

Ce dezvăluie lobul urechilor tale despre personalitatea ta

Există o relație neurologică între anumite puncte specifice de pe corpul nostru și organele interne. Da, conform Samudra Shastra, părțile corpului și culoarea corpului uman spun multe despre persoană și personalitatea sa. Prin observarea urechilor putem învăța despre natura persoanei și putem prezice și viitorul.

Urechili mari

Persoanele cu urechi late tind să fie oameni foarte deschiși și relaxați. Se spune că astfel de persoane obțin succes și longevitate în munca lor. De asemenea, sunt extrovertite și se înțeleg mai bine cu oamenii, deoarece sunt persoane amuzante și sociabile.

Urechile mici

Persoanele cu urechea mică, iau timp și se gândesc de două ori înainte de a vorbi. Nu le plac bârfele inutile și discuțiile mărunte și preferă să aibă conversații lungi și semnificative. Ele dau prioritate acumulării de avere. Astfel de oameni nu au încredere rapidă în nimeni. Dar aceștia pot fi ușor de crezut.

Lobul lipit

Dacă lobul tău arată ca și cum ar fi atașat de cap de jos, atunci astfel de persoane au o inimă mare. Persoanele cu lobul atașat sunt foarte atente și înțelegătoare. Dar sunt personalități introvertite și mai rezervate, care lucrează pe baza cunoștințelor intuitive.

Urechile ascuțite

Persoanele cu urechi ascuțite sunt foarte perceptive, atente și perfecționiste. De asemenea, le place să fie atente la lucruri, pentru că vor ca totul să fie perfect.

Lobul rotund

Persoanele cu urechea rotundă depind de alții pentru fiecare sarcină. Sunt foarte loiali și așteaptă același tip de loialitate de la cei apropiați. Ei iau trădarea în serios și nu iartă ușor.

Urechile pătrățoase

Această formă neobișnuită reflectă un nivel ridicat de creativitate și inteligență. Sunt oameni cu concepte complexe. Aceste persoane sunt, de asemenea, foarte inteligente. Astfel de indivizi au o mare capacitate de conducere. Datorită acestui fapt, ei rezolvă cele mai mari probleme ale vieții.

Urechile clăpăuge

Astfel de persoane sunt super prietenoase și unice – practic, nu te plictisești niciodată în preajma lor. Cu toate acestea, ei au, de asemenea, puncte de vedere foarte diferite, ceea ce face ca oamenii să aibă dificultăți în a-i înțelege uneori.

Alte părți ale corpului care indică cine ești

În afară de urechi, sunt și alte părți ale corpului care pot da indicii despre caracterul unei persoane și despre gradul acesteia de inteligență, după cum urmează:

Ochii mari

Sunt, în general, considerați mai favorabili, conform credințelor chinezești de citire a fețelor. Aceștia sunt asociați cu inteligența și istețimea.

Nasul

O femeie cu nasul în formă de cârlig este cuminte și inteligentă, potrivit studiului antic al fizionomiei, care sugerează că atributele fizice modelează personalitatea. Un nas drept de lungime normală face ca o femeie să fie frumoasă, înțeleaptă, spirituală și sârguincioasă. Despre o femeie cu un nas mic se spune că este vicleană, șireată, răutăcioasă și pofticioasă.

Degetele

Lungimea degetelor arătător și inelar prezice cât de inteligent ești, potrivit cercetărilor de la Universitatea din Bath. Băieții cu degete arătătoare mai scurte excelează la matematică, în timp ce fetele cu degete arătătoare și inelare de aceeași lungime erau, de asemenea, mai inteligente.

Părul de pe corp

Este un semn de inteligență la bărbați, potrivit doctorului Aikarakudy Alias de la centrul de sănătate din Chester, Illinois. El a constatat că 50% dintre bărbații cu un IQ ridicat erau păroși, comparativ cu unul din 10 bărbați din populația masculină.

Degetul mare de la picior

Statuile grecești și romane din tradiția clasică au adesea degetele mari de la picioare scurte. Această trăsătură a fost considerată un semn de inteligență sporită în multe culturi de-a lungul timpului.

Fruntea

Dacă aceasta este lată, persoana va fi generoasă, inteligentă și înțeleaptă. Iar atunci când este scurtă, denotă că va fi săracă și probabil va muri tânără. O frunte curbată înseamnă că persoana poate fi bogată și spirituală.

Buzele

Bărbații cu buze subțiri sunt mai inteligenți, potrivit site-ului de astrologie www.aryabhatt.com. Dar dacă buzele sunt late, veți avea ghinion. Iar doamnele să fie atente: dacă are buza inferioară mare și proeminentă, s-ar putea să fie infidel.

Sânii

Este un caz în care cu cât mai mari, cu atât mai bine. Un studiu efectuat pe 1.200 de femei din Chicago a constatat că sânii mari sunt egali cu creierul mare. „Femeile cu sâni mari au avut în medie cu 10 puncte IQ mai mult decât doamnele mai puțin dotate”, a declarat Dr. Rossdale, ea însăși un 32A.

Stomacul

Este o veste bună dacă ești vegetarian. Respectând o dietă vegetariană, IQ-ul tău va fi cu aproximativ cinci puncte mai mare decât al celor care mănâncă în mod regulat carne, potrivit cercetărilor de la Universitatea din Southampton.

Înălțimea

Oamenii înalți sunt mai inteligenți și câștigă în medie mai mulți bani decât omologii lor mai scunzi, potrivit cercetătorilor de la Universitatea Princeton, New Jersey. Încă de la vârsta de trei ani, copiii înalți au obținut rezultate mai bune la teste. Universitatea Stanford a găsit o legătură între a fi mai înalt și IQ-ul într-un studiu efectuat pe 14.000 de copii.