Ce umilință publică va îndura Dani Mocanu, în curând. Justiția a decis

Ce umilință publică va îndura Dani Mocanu, în curând. Justiția a decis
Decizia justiției în dreptul lui Dani Mocanu

Urmează clipe grele pentru Dani Mocanu. Fanii acestuia consideră că va trebui să se conformeze unei reale umilințe. Justiția a decis cum urmează să plătească celebrul manelist în urma conducerii fără carnet. Care sunt detaliile oficiale și care a fost reacția vedetei la auzul veștii?

Decizia justiției în privința lui Dani Mocanu

Dani Mocanu ar putea presta muncă în folosul comunității, conform ultimelor detalii apărute în spațiul public. Celebrul și controversatul manelist a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității după ce pe data de 24.08.2020 a fost surprins circulând fără permis de 3 ori în aceeași zi.

Manelistul va trebui să se conformeze și să presteze muncă neremunerată preț de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau Primăria Municipiului Pitești. De asemenea, vedeta urmează să fie supravegheată pentru 2 ani și va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabile, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței sau orice deplasare care trece de 5 zile.

Mai mult decât atât, este nevoit să comunice și schimbarea locului de muncă și să frecventeze un program de reintegrare socială. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată de bărbat în decurs de 10 zile.

”Dacă va rămâne definitiv…”

Vedeta este împăcată cu hotărârea autorităților și susține că va respecta fără probleme lucrurile impuse, mărturisind că se va conforma și muncii în folosul comunității. Cel din urmă a subliniat că nu îl deranjează acest lucru pentru că a fost cândva un om foarte simplu și a plecat de jos, așa că nu se teme să pună ‘osul la treabă’. În timpul acesta, mulți din fanii lui consideră o umilință tot ce i se întâmplă.

”Dacă va rămâne definitiv, ne conformăm și asta este, pentru că până la urmă trebuie să respectăm legea. Când am fost amărât și nu aveam doi lei în buzunar, vă dați seama, eram un om simplu. Acum că am ajuns bine, de ce nu. Acceptăm, acceptăm”, a spus Dani Mocanu la Antena 1. Amintim că solistul a mai fost condamnat la șase luni de închisoare prin instanță fiind acuzat de instigare la ură împotriv femeilor.

„Mă duc la pușcărie ca la hotel”

„Acuzațiile sunt de instigare la ură și violență împotriva femeii, numai că în momentul de față nu numai în România, la nivel mondival vorbim, nu a existat până acum un proces asemenator, să zic așa. E un precedent. Și tocmai asta e întrebarea mea pentru doamna judecătoare, cu tot respectul față de dânsa, care a judecat cazul respectiv de la Pitești, nu mi se pare normal să creem un precedent și ăla să fie Dani Mocanu. De ce? Pentru că e vorba de un act artistic. Asta ar însemna să luăm toți artiștii din România și să-i arestăm pentru operele pe care ei le creează. N-am dat în cap la nimeni, mie nu mi-e frică de pușcărie, pentru că mă duc la pușcărie ca la hotel”
Dani Mocanu (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI