Ce și-a permis Dani Oțil să facă în direct, la tv. A făcut dezvăluirea chiar el, abia astăzi

Ce și-a permis Dani Oțil să facă în direct, la tv. A făcut dezvăluirea chiar el, abia astăzi
Dani Oțil, despre peripețiile de la TV: ce și-a permis să facă

România a mai primit o situație la final de săptămâna. Gestul lui Snoop Dogg de a dansa complet ”relaxat” pe o melodie de Florin Salam a adus o avalanșă de comentarii pe Instagramul vedetei, dar și în societatea noastră. Subiectul a fost atins azi de Dani Oțil, prezentator la ”Neatza”, care a mărturisit că a fost cu un pas înaintea rapperului.

Dani Oțil, despre peripețiile de la ”Neatza”

Snoop Dogg tratează necazurile cu manele. Rapperul s-a filmat în timp ce dansa fumând, fiind complet ”relaxat, pe una dintre piesele lui Florin Salam, care se numește: „Acum, după pandemie”. Clipul a adunat aproape un milion de vizualizări și zeci de comentarii de la românii care au recunoscut piesa.

  • Snoop Dogg a creat isterie în 2016, când a dat check-in eronat în localitatea maramureșeană Bogata, în locul capitalei Columbiei, Bogota, unde tocmai aterizase pentru un concert.

Și Dani Oțil a avut de făcut o adăugire pe contul său de Facebook. Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a rememorat că în emisiunea pe care o moderează la Antena 1 au fost prezente când și când momente amuzante pe a căror fundal erau manele. Oțil a menționat și că a fost între primii care „și-au permis să imite maneliști, să facă umor cu ei sau despre ei”.

„Noi ne-am uitat la ele in fiecare an, nu doar anul asta cand au devenit „la modă” pe tiktok. Le tot primesc, probabil pt ca oamenii, dupa 13-14 ani se gândesc ca nu le stiu. Le stiu, am fost acolo…  una din capturi e făcută chiar de mine. Am făcut petreceri strășnice la tv, am fost între primii care si-au permis sa imite maneliști, sa faca umor cu ei sau despre ei”, a scris Dani Oțil pe Facebook, alături de o imagine surprisă la începuturile matinalului de la Antena 1 în care se afla alături de cântărețul de manele Nicolae Guță. 

Prezentatorul TV a cântat o manea în direct

Dani Oțil a cântat o manea la TV, în decembrie 2019, apoi a realizat că se transformă în bunica lui. Fără ca aceste două subiecte să aibă legătură, matinalul și-a explicat părerea despre această schimbare.

„E un fel de molimă a creierului. Dacă vă uitați la Tik-Tok fără sunet, veți vedea niște oameni care spre telefonul lor fac fix ca la noi la sanatoriu. Ramona se uită minute în șir la niște oameni care fac așa”. Bă, da la muncă nu mergeți? Ce formă de divertisment e asta?

Eu cred că mă transform în bunică-mea. O ia viața online înainte. Eu credeam că sunt destul de tare pe online, dar se pare că nu sunt atât de tare, că nu înțeleg toate lucrurile. Și bunică-mea atunci când i-a zis mama că ar vrea să-și ia un câine la Reșița în apartament i-a spus: «Dar ia-ți dragă o capră, să o și mulgi!» . Acum m-am trezit vorbind cu vorbele bunică-mii, că îi zic Ramonei că dacă tot faceți tot felul de provocări de pe Tik-Tok, de ce nu faceți o genuflexiune pe muzică? Adică să ne și folosească fizic, cum ar veni”, a spus Oțil.