Ce sfat de aur i-a dat IPS Teodosie Dianei Șoșoacă: ”Dacă mi-o vor cere, o să o fac”

Ce sfat de aur i-a dat IPS Teodosie Dianei Șoșoacă: ”Dacă mi-o vor cere, o să o fac”
Sfatul pe care IPS Teodosie i l-a dat Dianei Șoșoacă înainte de a intra în politică

Diana Șoșoacă a declarat că nu ar ajuns la acest nivel în politică dacă nu i-ar fi ascultat sfatul dat de IPS Teodosie. Senatoarea a precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție de stat.

Sfatul dat de IPS Teodoșie Dianei Șoșoacă

Învitată în emisiunea ”Legile Puterii”, de la Realitatea Plus, Diana Șoșoacă a povestit că, înainte de a intra în politică, a primit binecuvântarea arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptăți-i destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea! Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici au făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – N.R.) ne mai poți ajuta”, și-a amintit senatoarea.

Aceasta a mai precizat că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste. Șoșoacă a evitat să dea detalii, pentru a-i ține departe pe adversari. Senatoarea a spus că, în prezent, chiar dacă nu s-a gândit intens, nu exclude posibilitatea de a candida la președinție.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a completat Diana Șoșoacă.

Despre adopțiile ilegale: „Prețul unuia este între 100.000 și 650.000 de euro”

Tot în același cadru a vorbit și despre adopțiile ilegale de copii. A vorbit despre prețurile practicate în „mafia adopțiilor ilegale” și despre cazul pe care l-a rezolvat, reușind să recupereze cinci copii care ar fi putut ajunge în Statele Unite ale Americii și Australia.

„Prețul unui copil este între 100.000 și 650.000 de euro. Am chemat vreo șapte institutii la nivel național și am scăpat cinci copii care trebuiau să plece. Luați de acasă, în lipsa părintelui. Omul n-a știut. De către primar, poliție și Protecția Copilului. Mafia este o hidră. Și mai ales când discutăm de oameni săraci, fără posibilități, fără cunoștințe juridice.

Datorită acelei comisii, care a durat cinci ore și jumătate, anchetă cu șapte reprezentanți ai instituțiilor. Și cu părintele copiilor. Am reușit să recuperăm cei cinci copii, i-am mutat în alt județ, împreună cu un ONG, care le-a angajat și bonă și i-am schimbat și de la școală. Copiii trebuiau să plece în Australia și Statele Unite în următoarele zile, fără acord, fără nimic. Autoritățile, o parte din ele, sunt implicate în acest drum al copiilor. Mafia nu e numai în ce privește copiii”, a avertizat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI