Ce sfat are Dani Mocanu pentru românii care au sume mari pe carduri: ‘Scoateți-vă banii din bănci’

Ce sfat are Dani Mocanu pentru românii care au sume mari pe carduri: ‘Scoateți-vă banii din bănci’
Dani Moncau îi îndeamnă pe români să își scoată toți banii din bancă

Dani Mocanu vine cu un sfat pentru unii români. Mai exact, este vorba despre cei care au sume mari pe carduri. Celebrul manelist i-a îndemnat pe aceștia să își scoată banii din bănci. ”Fraților, retrageți toți banii din bănci” Ce susține artistul că s-ar putea întâmpla în viitorul foarte apropiat? Solistul i-a rugat acest lucru pe toți fanii lui și chiar pe cei care nu îl plac neapărat, dar află de la prietenii lor asta.

Dani Mocanu, sfat pentru români: ‘scoateți-vă banii din bănci’

Dani Moncanu s-a implicat și el în noul context și a sărit imediat în ajutor refugiaților. Amintim că de curând el a mers la vama Siret pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au reușit să treacă granițele noastre. Acum, solistul trage un semnal de alarmă pentru toți românii.

Manelistul s-a filmat în timp ce i-a avertizat pe toți românii care au bani în conturi bancare. El și-a rugat fanii și pe cei care țin cel puțin la astfel de sfaturi să retragă din bancă toți banii pe care îi au.

Toată lumea se întreabă acum ce se întâmplă cu băncile de la noi din țară. Este adevărat că românii au început deja de cel puțin o săptămână să își retragă banii de pe carduri, dar deocamdată autoritățile nu au emis niciun avertisment în sensul acesta.

,,Veți avea mare nevoie, ascultați ce vă spun”

”Fraților, am un sfat pentru voi din toată inima. Toți cei care aveți sume importante de bani în bănci, retrageți banii și țineți-i cash, da?! Veți avea mare nevoie, ascultați ce vă spun”, a spus Dani Mocanu.

Moneda Euro a explodat în ultima perioadă, iar specialiștii susțin că cetățenii din România au scos de două ori mai mulți bani din conturile bancare. Acest lucru s-a petrecut de când a început războiul în Ucraina, la data de 24 februarie 2022.

De ce românii cumpără tot mai multă valută?

Izbucnirea conflictului dintre Rusia și Ucraina a adus mii de refugiați la granițe. Acest conflict lasă urme și pe plan economic. Directorul General al CEC Bank și președinte al ARB susține că pentru moment nu sunt motive de îngrijorare și că în țara noastră intră suficientă valută.

,,Cred că pe toată lumea a luat prin surprindere faptul că, în 2022, în Europa am ajuns să avem confruntări de acest fel. Și nici la nivelul sistemului bancar nu putem ignora ce se întâmplă la Est: urmărim evoluțiile și ne pregătim pentru diverse scenarii. Dar ce pot să spun este că în acest moment nu există motive de îngrijorare. Nu avem companii românești de impact cu expunere pe Rusia”, a explicat specialistul.