Ce sex are copilul Geaninei Lungu, de fapt. Vedeta a făcut marele anunț

Ce sex are copilul Geaninei Lungu, de fapt. Vedeta a făcut marele anunț
Ce sex are copilul Geaninei Lungu, de fapt. Vedeta a făcut marele anunț

Geanina Lungu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ea și soțul său urmează să devină părinți, iar acum vedeta a anunțul sexul bebelușului.

Ce sex are copilul Geaninei Lungu, de fapt

În plus, cei doi au anunțat și numele pe care i-l vor da micuțului, alegând un nume de sfânt. Geanina Lungu este însărcinată cu un băiețel pe care îl va numi Zian, numele pe care Arsenie Boca îl avea înainte să devină o mare personalitate în lumea ortodoxă.

“Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această binecuvantare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el.

În două luni, îmi voi ţine în brate puiul mult așteptat. Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine. A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăieşte o femeie”, a declarat vedeta pentru romaniatv.net.

Geanina Lungu și soțul ei urmează să devină părinți pentru prima dată

Prezentatoarea și soțul ei au organizat o petrecere în care au dezvăluit sexul bebelușului. Geanina a spart un balon negru pe care scria „boy or girl”, urmând ca înăuntrul lui să se afle confetti roz sau albastre.

Au aflat împreună cu prietenii și familia că vor avea un băiețel, iar anunțul că este gravidă a venit de 8 martie, Ziua internațională a Femeii.

Vedeta a făcut anunțul prin intermediul unei rețele sociale, postând o fotografie în care ținea în mână ecografia.

“MAMA! Cel mai prețios cuvant! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie. În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire. Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață.

Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune! #8martie #18weeks #momtobe” , a fost mesajul transmis de Geanina Lungu pentru prietenii ei virtuali.

Știrista este în continuare activă și muncește. Ea este gravidă în șase luni, iar la finalul anului 2021 urmează să îl aducă pe lume pe băiețelul ei, care se va numi Zian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI