Ce sentință a primit Gabriel Tamaș, după ce a condus băut cu 205 km/oră. Decizie uluitoare a instanței

de: Andrei Simion
09 01. 2020

Gabriel Tamaș a primit sentința definitivă în dosarul în care a fost judecat pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Judecătorii i-au redus pedeapsa de la 4 ani de suspendare a permisului de conducere la 3 ani. În plus, Tamaș trebuie să plătească o amendă de 2.400 de lei.

Gabriel Tamaș s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 3 ani

Fundașul Astrei Giurgiu a fost reprezentat de un avocat la proces. Acesta a reușit să îi convingă pe judecători să îi reducă lui Gabriel Tamaș pedeapsa primită în prima instanță. Astfel, după ce pe fond a primit interdicția de a conduce un autoturism pentru o perioadă de 4 ani, la apel s-a ales cu o suspendare pe 3 ani. El trebuie să plătească și o amendă de 2.400 de lei.

Avocatul lui Tamaș a precizat că fotbalistul s-a temut să fie prezent în sala de judecată și că este mulțumit de modul în care s-a finalizat procesul. El își dorește să se întoarcă la Hapoel Haifa, unde este foarte îndrăgit de suporteri.

Gabriel Tamaș activează în prezent la Astra Giurgiu, echipă pentru care a jucat 14 meciuri. Fundașul de 36 de ani a mai trecut pe la West Bromwich Albion, FCSB, Hapoel Haifa, Celta Vigo, AJ Auxerre, Spartak Moscova, Doncaster Rovers, Galatasaray, Watford și Cardiff City. La echipa națională a României are 67 de selecții și 3 goluri marcate.