27 aug. 2024 | 10:37

Ce se va întâmpla la înmormântarea regelui Charles. Va fi un moment istoric, iar totul are legătură cu prințul William și prințul Harry

Monden
Ce se va întâmpla la înmormântarea regelui Charles. Va fi un moment istoric, iar totul are legătură cu prințul William și prințul Harry
„Bănuiesc că prințul William îl va mai vedea pe prințul Harry o singură dată”

Casa Regală a Marii Britanii trece de câțiva ani printr-o criză de imagine acută. Totul avea să escaladeze după cearta dintre Charles, William și Harry, culminând cu retragerea ultimului din rândurile familiei. Acum, odată cu boala regelui Charles, mulți se întreabă ce se va întâmpla la înmormântarea regelui Charles, și dacă va fi un moment istoric? Toate aceste supoziții, întrebări și scenarii, totul de fapt, are legătură cu Prințul William și Prințul Harry.

Cum se simte Regele Charles, după diagnosticul de cancer

Decizia regelui Charles al III-lea de a fi deschis cu privire la diagnosticul său de cancer l-a ajutat pe noul monarh să se apropie de poporul britanic și a consolidat monarhia în anul care a trecut de la încoronarea sa.

„Charles s-a folosit de boala sa pentru a sublinia necesitatea unui diagnostic și a unui tratament precoce, dând dovadă de leadership într-un moment de dificultăți personale.

În acest proces, oamenii au început să îl vadă ca pe un personaj în carne și oase, care se confruntă cu aceleași provocări ca și ei, nu doar ca pe un arhetip al bogăției și privilegiului.”, scrie presa britanică.

Ce se va întâmpla la înmormântarea regelui Charles. Va fi un moment istoric, iar totul are legătură cu prințul William și prințul Harry

Dar, deși empatică cu actuala situație a regelui, precum și legat de cea a prințesei Kate Middleton, diagnosticată cu aceeași boală, rămâne o întrebare extrem de importantă:

Ce se va întâmpla la înmormântarea regelui Charles?

Această întrebare a apărut odată cu anunțul despre diagnosticul dat de medicii regelui Charles, iar unii au început să speculeze acest aspect, deloc de neglijat. Cu Prințul William ca moștenitor, și cum tensiunile între el și fratele mai mic, Prințul Harry, au escaldat, unii s-au grăbit să creeze scenarii.

Unii spun că relația dintre William și Harry s-a deteriorat atât de mult de la lansarea cărții „Spare”, încât sursele cred că Prințul de Wales își va evita fratele până când tatăl lor, Regele Charles, va muri.

„Cred asta 100%. De ce ar vrea prințul William și Kate Middleton toată distracția și circul pe care prezența lui le-ar aduce?

Bănuiesc că prințul William îl va mai vedea pe prințul Harry o singură dată în viața lui în carne și oase, la înmormântarea tatălui lor”, a declarat o sursă pentru o publicație britanică.

Ce se va întâmpla la înmormântarea regelui Charles. Va fi un moment istoric, iar totul are legătură cu prințul William și prințul Harry

Totul are legătură cu Prințul William și Prințul Harry, la înmormântarea regelui Charles

În cartea extrem de controversată publicată de Prințul Harry, „Spare”, acesta l-a portretizat pe Prințul William ca fiind irascibil, iar proiectul a adâncit și mai mult prăpastia dintre duce și fratele său, din moment ce a publicat atât de multe povești personale.

„Dacă cineva va ceda, acela ar fi regele Carol al III-lea, pe care, bineînțeles, prințul William nu îl va provoca, căruia încă îi este dor de „băiatul său drag” și ar dori să îl vadă mai mult pe prințul Harry.

Cu toate acestea, până în prezent, după lansarea Spare și a serialului Netflix, precum și cu tot ceea ce Harry a spus, a făcut și nu a făcut, prințul William este cel care refuză categoric să vorbească măcar cu fratele său., a susținut o altă sursă despre dușmănia de familie.

„O declarație publică din partea lui Harry”

Fostul majordom regal Grant Harrold crede că Harry ar trebui să își ceară scuze pentru memoriile sale pentru a pune capăt tensiunii cu William.

„Singurul mod în care văd că acest lucru se întâmplă este o declarație publică din partea lui Harry, în care să ieșiți și să spuneți că ați fost într-un spațiu rău și că [memoriile sale Spare] a fost o greșeală”, a împărtășit Grant  Harrold într-un interviu.

Ce se va întâmpla la înmormântarea regelui Charles. Va fi un moment istoric, iar totul are legătură cu prințul William și prințul Harry

Nimeni nu își dorește un deces prematur al regelui, dar toată lumea își dorește o formă de reconciliere între Prințul William și Prințul Harry. Cu toate astea, doar timpul va decide cum se va termina această situație tensionată din rândul cele mai vechi famili regale din Europa.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro