Ce se va întâmpla cu cei care vor bea la volan. Florin Cîțu a luat decizia drastică, după ce s-a aflat de fapta lui

Ce se va întâmpla cu cei care vor bea la volan. Florin Cîțu a luat decizia drastică, după ce s-a aflat de fapta lui
Premierul Florin Cîțu și criza de imagine resimțită din plin de PNL

Premierul Florin Cîțu, în ultimele zile, forțat de împrejurări, a tot dat explicații despre evenimentele din urmă cu 20 de ani. Deși criticat, atât din interiorul partidului, cât și de opoziție, a decis că este momentul pentru a schimba câteva lucruri. Una din aceste schimbări are legătură cu ceeea ce a pățit acesta în America, în urma cu 20 de ani.

Premierul Florin Cîțu decis să schimbe lucrurile și legislația

Premierul Florin Cîțu este pus la zid în aceste zile. Informațiile controversate despre evenimentele din urmă cu 20 de ani cântăresc greu în acest moment. Deși criticat, atât din interiorul partidului, cât și de opoziție, a decis că este momentul pentru a schimba câteva lucruri.

Conform colegului de partid, Rareș Bogdan, premierul Florin Cîțu regretă cele întâmplate, dar este gata să schimbe lucrurile. În același timp, mai spune Rareș Bogdan, premierul Florin Cîțu va propune o nouă legislație cu privire la condusul la volan după consumul de alcool.

”Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani… eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut. Premierul Florin Cîțu nu a furat, a spus că regretă și va propune o legislație dură pentru consumul de alcool la volan.

Nu schimbă cu nimic performanțele sale. Cifrele economice în România arată foarte bine. Sigur că oamenii așteaptă să se resimtă imediat în buzunar, dar îi rog să aibă puțină răbdare.”, a spus Rareș Bogdan, după întâlnirea de mați de la Vila Lac.

Criza de imagine resimțită din plin de PNL

Tot scandalul iscat de omiterea informațiilor, l-au pus pe Florin Cîțu în fața unui val de critici dure. Multe dintre ele venind din partea opoziției, îl pun în postura de avea două variante, niciuna plăcută.

Prima ar fi demisia, spune cei din opoziție, și ieșirea din politică. A doua, ieșirea din coaliție a USR-PLUS, și destrămarea actualei guvernări.

Nici într-un caz și nici în celălalt, premierul Florin Cîțu nu va ieși neșifonat. Opozanții PNL din Parlament merg mai departe, cerând să fie supus rigorilor legii românești, ceea ce ar implica acuzații de fals în acte publice din funcția de demnitar al statului.

Pe de altă parte, noua nominalziare la Finanțe făcută de premierul Florin Cîțu, Dan Vîlceanu, este un alt punct de nemulțumire în coaliție. USR-PLUS nu este de acord cu ea, dar Rareș Bogdan anunța ieri că deja s-a stabilit ca acesta să fie numit ministru la Finanțe.

„Vom avea BPN mâine la 10:30. Am încercat ca acest BPN să îl convoace președintele actual al partidului, însă domnia sa nu a dorit acest lucru. Noi considerăm că România trebuie să fie condusă, să avem un ministru de Finanțe.

Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Este o chestiune absolut firească, normală, e unul dintre specialiștii partidului nostru și e un om cu care Florin Cîțu poate lucra.”, declara aseară Rareș Bogdan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI