Rareș Bogdan, nemilos la adresa lui Ludovic Orban. Scandal monstru în politică

Rareș Bogdan, nemilos la adresa lui Ludovic Orban. Scandal monstru în politică
Rareș Bogdan îl amenință pe Ludovic Orban cu dezvăluiri

În ultima vreme apar tot mai multe disensiuni în sânul partidului de guvernământ condus de Ludovic Orban. Tensiunile existau deja, dar s-au acutizat odată cu anunțul făcut de Florin Cîțu. Actualul premier și-a anunțat candidatura la funcța de președinte al PNL. Surse apropiate partidului spun că autoritatea actualului președinte Ludovic Orban s-a cam șubrezit. Acum, un fost aliat al acestuia, jurnalistul Rareș Bogdan se pare că i-a dat lovitura de grație.

Rareș Bogdan îl amenință pe Ludovic Orban cu dezvăluiri

De la momentul intrării sale în rândurile PNL, fostul jurnalist Rareș Bogdan, actualmente europarlamentar PNL, a fost unul din susținătorii lui Ludovic Orban. Indiferent care au fost problemele, fie cu cei din partid, sau cu cei din afară, Rareș Bogdan i-a luat apărarea lui Orban. Numai că lucrurile s-au schimbat dramatic în ultima perioadă. Motivul, de altfel enunțat de Rareș Bogdan, au fost greșelile făcute de Orban în negocierile parlamentare și atacurile la adresa sa.

În opinia europarlamentarului, Orban, în fuga sa pentru Camera Deputaților, a cedat prea ușor câteva fotolii ministeriale. Acestea au fost cedate membrilor coaliției guvernamentale USR PLUS și UDMR. Rareș Bogdan a conchis că aceste greșeli l-au determinat să critice deciziile liderului PNL, și că ar fi cazul să înceteze cu atacurile personale, altfel dezvăluirile pe care le-ar face i-ar da dureri de stomac.

„Sper ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue. Pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot.

S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească. Atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el.”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

Atacurile făcute de Ludovic Orban, din ultima vreme, la adresa lui Rareș Bogdan, denotă că actualul lider pierde teren și, în același timp, și aliații din interiorul partidului. Mai nou, odată cu candidatura lui Florin Cîțu, lucrurile tind să fie în defavoarea lui Orban, existând riscul ca acesta să piardă și președenția PNL.

Ludovic Orban îi dă replica europarlamentarului Bogdan

Deși vinovat, în opinia lui Rareș Bogdan, liderul PNL se scuză, spunând că ar fi fost lăsat singur la negocierile cu partenerii din coaliție. În același timp, din aliatul numărul unu, Orban la trecut pe Rareș Bogdan la categoria adversari care îi aduc calomnii. Declarațiile din ultima vreme nu fac altceva, decât să scoată în evidență tensiunile mari din sânul PNL, ceea ce îi șubrezește și poziția politică din guvern.

În încercarea de a se scuza, referitor la declarațiile europarlamentarului Rareș Bogdan, liderul PNL și al Camerei Deputaților declară:

„Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul. Ați văzut că n-au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia , nici a patra zi. Să ignori un adevăr evident pe care îl cunoaște toată lumea,  media, parteneri de coaliție. Dar nu obișnuiesc să polemizez cu colegii mei în mass media. Nu am niciun secret.

Nimeni nu deține despre mine informații cu care ar putea să-mi facă rău. Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari și oricine a avut ceva rău despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a declarat Ludovic Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI