13 iun. 2021 | 15:12

Rareș Bogdan, nemilos la adresa lui Ludovic Orban. Scandal monstru în politică

Politică
Rareș Bogdan, nemilos la adresa lui Ludovic Orban. Scandal monstru în politică
Rareș Bogdan îl amenință pe Ludovic Orban cu dezvăluiri

În ultima vreme apar tot mai multe disensiuni în sânul partidului de guvernământ condus de Ludovic Orban. Tensiunile existau deja, dar s-au acutizat odată cu anunțul făcut de Florin Cîțu. Actualul premier și-a anunțat candidatura la funcța de președinte al PNL. Surse apropiate partidului spun că autoritatea actualului președinte Ludovic Orban s-a cam șubrezit. Acum, un fost aliat al acestuia, jurnalistul Rareș Bogdan se pare că i-a dat lovitura de grație.

Rareș Bogdan îl amenință pe Ludovic Orban cu dezvăluiri

De la momentul intrării sale în rândurile PNL, fostul jurnalist Rareș Bogdan, actualmente europarlamentar PNL, a fost unul din susținătorii lui Ludovic Orban. Indiferent care au fost problemele, fie cu cei din partid, sau cu cei din afară, Rareș Bogdan i-a luat apărarea lui Orban. Numai că lucrurile s-au schimbat dramatic în ultima perioadă. Motivul, de altfel enunțat de Rareș Bogdan, au fost greșelile făcute de Orban în negocierile parlamentare și atacurile la adresa sa.

În opinia europarlamentarului, Orban, în fuga sa pentru Camera Deputaților, a cedat prea ușor câteva fotolii ministeriale. Acestea au fost cedate membrilor coaliției guvernamentale USR PLUS și UDMR. Rareș Bogdan a conchis că aceste greșeli l-au determinat să critice deciziile liderului PNL, și că ar fi cazul să înceteze cu atacurile personale, altfel dezvăluirile pe care le-ar face i-ar da dureri de stomac.

„Sper ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue. Pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot.

S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească. Atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el.”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

Atacurile făcute de Ludovic Orban, din ultima vreme, la adresa lui Rareș Bogdan, denotă că actualul lider pierde teren și, în același timp, și aliații din interiorul partidului. Mai nou, odată cu candidatura lui Florin Cîțu, lucrurile tind să fie în defavoarea lui Orban, existând riscul ca acesta să piardă și președenția PNL.

Ludovic Orban îi dă replica europarlamentarului Bogdan

Deși vinovat, în opinia lui Rareș Bogdan, liderul PNL se scuză, spunând că ar fi fost lăsat singur la negocierile cu partenerii din coaliție. În același timp, din aliatul numărul unu, Orban la trecut pe Rareș Bogdan la categoria adversari care îi aduc calomnii. Declarațiile din ultima vreme nu fac altceva, decât să scoată în evidență tensiunile mari din sânul PNL, ceea ce îi șubrezește și poziția politică din guvern.

În încercarea de a se scuza, referitor la declarațiile europarlamentarului Rareș Bogdan, liderul PNL și al Camerei Deputaților declară:

„Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul. Ați văzut că n-au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia , nici a patra zi. Să ignori un adevăr evident pe care îl cunoaște toată lumea,  media, parteneri de coaliție. Dar nu obișnuiesc să polemizez cu colegii mei în mass media. Nu am niciun secret.

Nimeni nu deține despre mine informații cu care ar putea să-mi facă rău. Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari și oricine a avut ceva rău despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a declarat Ludovic Orban.

PlaySport
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri se iubește cu un român cu 15 ani mai tânăr! A fost prinsă GOALĂ pe terasă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Cancan.ro
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Stirile PROTV
Trupul șoferului a fost secționat și a murit pe loc. Cum s-a produs tragedia de pe A1. „Venea cu viteză foarte mare un BMW”
Romania TV
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Capital.ro
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
EVZ.ro
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Adevarul
8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult
BZI.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro