Ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu, la trei luni de la moartea sa. Oamenii sunt îngroziți

Ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu, la trei luni de la moartea sa. Oamenii sunt îngroziți
Ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu, la trei luni de la moartea sa?

Scene halucinante la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Ceva straniu a apărut la mormântul cunoscutului designer. Cum explică cei de la fața locului lucrurile?

Ce lucruri stranii se petrec la mormântul lui Răzvan Ciobanu?

Trecerea în neființă a cunoscutului designer continuă să șocheze. Cei care l-au cunoscut nu contenesc să-l plângă și să-i ducă lipsa. În ziua în care acesta a fost condus pe ultimul drum, numeroase vedete au venit să-i aducă ultimul omagiu. Printre persoanele care nu s-au sfiit să-și arate emoțiile vizavi de acesta s-au aflat și: Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman şi soţul ei, Ilinca Vandici, Alin Gălăţescu, Rita Mureşan şi Vica Blochina.

Câteva flori se află și acum la locul de veci al prințului modei românești, așa cum era cunoscut în lumea mondenă. Mormântul designerului a devenit acum un loc de pelerinaj unde tot felul de oameni care l-au cunoscut sau nu se adună zilnic. Un bărbat aflat undeva la vârsta a 3-a merge în fiecare zi la cimitirul din Ferentari unde este înmormântat Răzvan Ciobanu, loc unde se odihnește soția lui.

Ce se întâmplă la mormântul regretatului Răzvan Ciobanu?
Ce se întâmplă la mormântul regretatului Răzvan Ciobanu?

„Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual”

„Eu vin mereu la cimitir şi stau câteva, deseori până seara. Îi citesc ziarul soţiei mele, Dumnezeu să o ierte, şi îi mai povestesc ce se întâmplă în politică, pe la emisiuni…Aşa mă simt eu mai aproape de dânsa chiar dacă mulţi poate mă vor lua în derâdere. Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate…Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor.

Mai e însă un domn, care pare om serios…Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Suferă, săracul, se vede că a ţinut la răposat. Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual. Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează”, a declarat bărbatul cu două săptămâni în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI