Prețurile au explodat. Cât costă o rochie semnată de Răzvan Ciobanu, după moartea lui?

Prețurile au explodat. Cât costă o rochie semnată de Răzvan Ciobanu, după moartea lui?
Sursa foto: kfetele.ro

Creațiile lui Răzvan Ciobanu au devenit tot mai căutate după moartea designerului. Hainele create de el se vând la prețuri din ce în ce mai mari.

La câteva zile după moartea designerului Răzvan Ciobanu, hainele create de aceste au ajuns să fie tot mai căutate pe internet. Obiectele vestimentare se vând la prețuri mari, iar moartea sa a devenit, în mod cinic, cea mai bună strategie de marketing.

Răzvan Ciobanu nu mai avea de multă vreme un atelier sau un magazin în care să-și expună creațiile. Asta a făcut ca hainele create de el să fie considerate adevărate rarități.

Cu cât se vinde o rochie semnată de Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a rămas în memoria multora drept unul dintre cei mai buni designeri români. Creațiile sale sunt tot mai căutate după moartea sa, iar hainele se vând la prețuri din ce în ce mai mari.

Pe unul dintre site-urile de vânzări și intermerdieri, hainele sale se vând la prețuri uriașe. Una dintre rochiile sale, spre exemplu, se vinde cu 3.250 lei. Prețul este negociabil, iar creația e vândută de o tânără din Constanța.

Alte rochii se vând, de asemenea, cu sume vândute între 700 și 800 de lei, potrivit kfetele.ro.

Una dintre cele mai ieftine creații ale designerului Răzvan Ciobanu se vinde cu 450 lei. Majoritatea obiectelor vestimentare vândute pe internet, pe site-urile de anunțuri, sunt rochii de seară, modele unicat.

Ele sunt second-hand, fiind purtate foarte puțin de către clientele designerului român. Unele dintre anunțuri au fost postate după momentul la care s-a anunțat că Răzvan Ciobanu a murit.

Designerul și-a peierdut viața într-un accident de mașină în judeţul Constanţa, pe 29 aprilie, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Mașina în care se afla Răzvan Ciobanu a mers aproximativ 700 de metri pe câmp, a traversat o alee asfaltată și apoi s-a oprit într-un copac, după alți 150 de metri. Se pare că designerul consumase mai multe droguri înainte de a se urca la volan, lucru confirmat de analizele făcute imediat după moartea sa.