Ce se întâmplă între Diana Munteanu și Claudiu Niculescu, la 7 ani de la divorț. Am aflat tot EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
17 07. 2021

Foștii soți Diana Munteanu și Claudiu Niculescu iau toate deciziile împreună privind viitorul lui David, fiul lor în vârstă de 12 ani. ”Puștiul este un fotbalist talentat, iar la școală este premiant, îi place matematica”, ne-au spus apropiații familiei, pentru Impact.ro.

Ce se întâmplă între Diana Munteanu și Claudiu Niculescu

Diana Munteanu a profitat de vacanța sportivă a fiului său, transferat recent la un alt club înființat de Petre Marin și Sorin Ghionea, cândva adversari ai lui Claudiu Niculescu cu care acesta a rămas în relații foarte bune după retragere.

Chiar dacă, oficial, trebuia să intre în concediu abia în luna august, vedeta tv a plecat împreună cu David într-o vacanță la mare, peste hotare. Mai înainte însă s-a sfătuit cu fostul soț, tatăl fiului său, Claudiu Niculescu, acesta dându-și acordul pentru o vacanță în doi, mamă-fiu.

”Claudiu și David ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții”

Potrivit unor prieteni comuni ai fostului cuplu, Diana Munteanu, care arată perfect la 41 de ani, și Claudiu se înțeleg bine în ultima perioadă.

”Ambii se respectă, au grijă să nu apară în public însoțiți deși au divorțat de mai bine de 7 ani. Diana și Claudiu se gândesc însă în primul rând la fiul lor, care este prioritar pentru amândoi. Toate deciziile le iau împreună. David petrece, normal, foarte mult timp cu mama lui cu care și locuiește, dar se vede des și cu Claudiu.

Ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții. David are multe activități, face fotbal de performanță și este un elev premiant, foarte bun la matematică” ne-a spus sursa mai sus-citată.

Ce spune Claudiu, despre Diana: ”Nu are nicio șansă să o ia pe arătură!”

Fostul soț al vedetei tv vorbește foarte frumos despre mama copilului său, în care are mare încredere.

”Diana mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Mă interesează viaţa Dianei, îmi doresc să fie sănătoasă. Ştiu că nu există nicio şansă ”să o ia pe arătură”, pentru că este un om cu capul pe umeri. Mă interesează să fie bine tot timpul, este mama copilului meu şi vreau să ştiu că poate avea grijă de David cum trebuie”, le-a spus Claudiu Niculescu apropiaților.

Nu și-au refăcut viața sentimentală

Diana Munteanu, care și-a mărturisit recent secretul trupului său, și Claudiu Niculescu au divorțat în toamna anului 2014, după 7 ani de căsnicie. De atunci însă, niciunul nu s-a recăsătorit și nici nu au făcut vâlvă cu vreo nouă relație, ținându-și la adăpost viața personală.

Indiferent de programul pe care-l are, Diana își face mereu timp pentru fiul său. Îl însoțește la antrenamente, dar și în turnee, de unde-l privește de pe margine din calitate de… spectator și de ”mamă de fotbalist”. De fiecare dată când are ocazia, vedeta tv mărturisește că fiul său, care a împlinit recent 12 ani, este ”cel mai important bărbat din viața sa”.