Ce se întâmplă în relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase după ce va ieși din închisoare. Veste de ultimă oră (exclusiv)

Ce se întâmplă în relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase după ce va ieși din închisoare. Veste de ultimă oră (exclusiv)
Irina Tănase: ”Te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos”

Este deja de notorietate relația lui Liviu Dragnea și Irina Tănase. Ea este și motivul pentru care fostul lider PSD divorța de prima soție. Acesta divorța  în 2015 de prima sa soţie. În urma acestei căsnicii , politicianul are un băiat, Valentin Ştefan, acum în vârstă de 31 de ani. Acum se pare că intențiile lui Liviu Dragnea, ajuns la 58 de ani, este să se însoare cu Irina.

Din închisoare spre libertate și în brațele Irinei

Fostul lider al Partidului Social Democrat este condamnat la închisoare, încă din mai 2019. Decizia jduecătorilor era de a sta trei ani şi jumătate în închisoare. Apropiații spun că acesta are intenții serioase în ceea ce o privește pe tânăra sa iubită, Irina Tănase. Sau cel puțin asta a lăsat de înțeles în ultimele sale săptămâni de libertate.

Dacă ar face acest pas, spun apropiații, viitorii nași ar fi, cu siguranță, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, europarlamentar din partea PSD. Liviu Dragnea este legat de cei doi, mai ales că a fost participant direct la nunta acestora. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, noi detalii despre posiblia nuntă a celebrului cuplu Liviu Dragnea și Irina Tănase.

Irina Tănase vorbea anul trecut, dar nu cu multe detalii, despre posibilele planuri de nuntă. Tot atunci, Irina menționa și motivele care au determinat-o să îi rămână alături, lui Liviu Dragnea, la greu: „Dragostea și faptul că eu știu că Liviu este nevinovat!”.

“Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat”, spunea atunci Irina Tănase.

”Te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos”

Tânăra, cu peste 30 de ani mai tânără decât celebrul politician, făcea aceste declarații, dar fără a preciza însă și o dată concretă. La o lună de la aceste mesaje, de ziua iubitului ei, pe 28 octombrie, Irina Tănase posta un mesaj emoționant, pe contul ei de Instagram:

“În seara asta m-am îmbrăcat cu halatul tău. Pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Şi Pinkie toarce lipită de el. Sigur că şi ei îi este dor de tine.

Îmi lipseşti atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul. Te iubesc şi îmi doresc să ieşi de acolo sănătos. Și cât mai curând să vii înapoi acasă, la noi”, scria Irina pe Instagram.

Sună sau nu clopote de nuntă pentru Liviu Dragnea și Irina Tănase

Reporterii impact.ro au încercat să afle dacă, după eliberare, cei doi vor face pasul cel mare. În curând Liviu Dragnea va depune prima sa cerere de liberare condiţionată. Data, spun sursele, se apropie cu paşi repezi, și acesta ar fi un moment prielnic pentru o eventuală căsătorie.

“Nu pot vorbi în numele lui Liviu Dragnea, mai ales pe un asemenea subiect delicat. Dar vă pot spune că nu cred că se va grăbi cu povestea asta, cu însurătoarea. Şi asta din simplul motiv că trebuie să-şi vadă omul de propria sănătate, în primul rând.

În puşcărie, nu i s-a permis să-şi facă controalele normale, după operaţia la coloană, povestea aceea cu hernia la coloană, şi asta sigur va avea nişte efecte. După ce va afla cu exactitate cum stă cu sănătate, va avea timp să se ocupe şi de celelălalte aspect ale vieţii sale personale, sunt sigur!”, a declarat pentru impact.ro, Codrin Ştefănescu.

Codrin Ștefănescu este unul dintre puţinii care au continuat să ţină legătura cu Dragnea, după arestarea din mai 2019. Acesta a fsot singurl care a adus acuzații multor memebrii și mai ales celor din actuala conducere a PSD că au dat dovadă de “laşitate”, atunci când i-ar fi întors spatele prietenului său.

Singurul personaj care l-ar fia cuzat pe Liviu Dragnea, de ceva era Paul Stănescu. Acesta afirma că Liviu Dragnea obişnuia “să le traseze sarcini colegilor prin intermediul Irinei Tănase”. “Eu plec de la Guvern că eu nu vreau să-mi traseze sarcini Irina Tănase!”, spunea Paul Stănescu.

Ca o ironie sau nu, Dăncilă a fost ultimul premier al ţării în perioada în care Liviu Dragnea a condus PSD. Aceasta a declarat că nu se poate plânge că Irina Tănase s-ar fi implicat în conducerea partidului în vreun fel anume, și că acuzațiile lui Stănescu nu erau reale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI