Ce se întâmplă în India de când Ivermectina e folosită anti-covid-19. Dr. Adina Alberts a făcut descoperirea

de: Anițoiu Ana
28 02. 2021

India a raportat date incredibile de la jumătatea lunii septembrie, când Ivermectina a început să fie folosită anti-covid-19. Doctorul Adina Alberts a explicat cum a influențat acest medicament evoluția pandemiei de coronavirus în această țară și de ce ar trebui să fie utilizat și în România.

Ce se întâmplă în India de când Ivermectina e folosită anti-covid-19

Potrivit medicului Adina Alberts, India a înregistrat un apogeu al infectărilor și deceselor zilnice din cauza bolii COVID-19 undeva la mijlocul lunii septembrie, când erau aproximativ un milion de noi cazuri pe zi, și aproximativ 1.300 de morți. D

e atunci, curba a luat-o în jos. Această țară a ajuns ca la finalul lui februarie să aibă în jur de 100 de decese pe zi și 17.000 de noi îmbolnăviri, la o populație de 1,3 miliarde de oameni, majoritar săracă și foarte săracă.

În total, până acum, India a raportat 157.000 de decese în rândul pacienților cu COVID-19, la un total de 11 milioane de cazuri. Prin comparație, această țară a înregistrat de trei ori mai puține decese decât Statele Unite ale Americii și îmbolnăviri, în total. La finalul lunii februarie, are de 13 ori mai puține decese zilnice decât SUA, care se laudă cu cel mai performant sistem medical din lume. Diferența ar fi fost făcută de Ivermectina.

Doctorul Adina Alberts: ”În India, se găsește pe toate drumurile”

Medicul Adina Alberts a cerut avizarea Ivermectinei în România, pentru care poate fi chiar semnată o petiție. Ea a explicat că în India acest medicament s-a folosit imediat ce a fost anunțat că acesta ar putea preveni și trata COVID-19. Un avantaj în acest sens a fost că indienii obișnuiesc să se trateze cu astfel de medicamente ieftine.

”Încercările Big Pharma de a restricționa medicamentele antimalarice nu au avut success, pentru că India este o zonă cu risc malaric, deci acestea erau necesare oricum, dar și pentru ca India este, de departe, cel mai mare producător de medicamente (substanțe active) din lume. În India Ivermectina se găsește «pe toate drumurile», și are multiple întrebuințări.

La fel și Albastrul de metilen și Hidroxiclorochina care sunt tot antimalarice… În farmaciile din India există capsule speciale anticovid, care conțin Doxiciclină, Ivermectină, Vitamina D3 și Zinc”, a scris doctorul Adina Alberts pe Facebook, îndemnând la semnarea petiției.

Studiu: Ivermectina poate preveni COVID-19

Potrivit unui studiu ce a fost făcut recent de Institutul de Științe Medicale din India Bhubaneswar, Ivermectina poate preveni COVID-19. Directorul institutului și unul dintre autorii cercetării, Gitanjali Batmanabane, a spus că la începutul lunii septembrie, 20-25 de angajați erau testați pozitiv cu COVID-19 în fiecare zi.

După ce a început administrarea voluntară a acestui medicament, în câte două doze la un interval de 72 de ore, numărul de noi îmbolnăviri a scăzut drastic. Dozele administrate au fost calculate în funcție de greutatea corporală, formula fiind de 0.3 miligrame pe kilogram.

”Am descoperit că cei care au luat două doze de Ivermectina au avut 73% mai puține șanse de a se infecta pe parcursul unei luni. Suntem siguri că acesta ar putea fi un instrument eficient pentru a preveni răspândirea coronavirusului”, a spus el.