Ce se întâmplă în familia concurentului de la Românii au Talent. Părinții nu pot participa la înmormântare

Ce se întâmplă în familia concurentului de la Românii au Talent. Părinții nu pot participa la înmormântare
Ce se întâmplă în familia concurentului de la Românii au Talent. Părinții nu pot participa la înmormântare

Durere fără margini în familia lui Cătălin Caragea, după ce artistul a fost găsit fără suflare, la domiciliul său din București. Solistul trupei „7Klase”, în vârstă de 22 de ani și-a pus capăt zilelor, prin strangulare.

Ce se întâmplă în familia concurentului de la Românii au Talent

Primii ajunși la fața locului au fost oamenii legii, în urma unei sesizări făcute de o rudă a cântărețului, pe motiv că nu a reușit să îl mai contacteze zile întregi.

Familia lui Cătălin Caragea este în culmea durerii. Părinții artistului nu vor putea participa la înmormântarea fiului lor, din cauza faptului că granițele sunt închise în contextul pandemiei de coronavirus.

În urma investigațiilor făcute de oamenii legii, Cătălin Caragea s-a strangulat cu o curea, în propria locuință. Moartea șocantă și prematură a artistului i-a determinat pe toți să se întrebe ce anume l-a împis să comită o asemenea faptă, mai ales că se afla în plină perioadă de ascensiune artistică și avea mulți prieteni.

Unde va fi înmormântat artistul

Unele surse apropiate ale artistului susțin că cauza ar fi depresia și se pare că totul ar fi pornit de la divorțul părinților săi, care au și plecat în străinătate, determinându-l pe Cătălin să se descurce singur încă din copilărie.
Solistul trupe 7Klase va fi condus pe ultimul drum într-un sat din Ialoveni, acolo unde este locuința bunicului său. Potrivit mesajului scris de managerul trupei în care cânta, toate cheltuielile de înmormântare vor fi suportate chiar de manager, dat fiind că mama, tatăl și sora artistului sunt în străinătate și nu pot ajunge în țară, din cauza carantinei.

”Probabil, #probabil îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul său. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunoaște dacă au reusit acum să ajungă acasă, e regim de pandemie, carantină…”, a precizat Iurie Bădicu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI