Ce se întâmplă în episodul 8 din serialul Lacrimi la Marea Neagră de la Kanal D. De cine e căutată Nefes

Ce se întâmplă în episodul 8 din serialul Lacrimi la Marea Neagră de la Kanal D. De cine e căutată Nefes
Ce se întâmplă în episodul 8 din serialul Lacrimi la Marea Neagră de la Kanal D

”Lacrimi la Marea Neagră”, serialul devenit fenomen în Turcia, a ajuns la Kanal D în această toamnă. Deja la episodul 8, seria tot ține ațintiți mulți ochi în fața televizoarelor. Ce se întâmplă cu Nefes?

Ce se întâmplă în episodul 8 din serialul Lacrimi la Marea Neagră de la Kanal D

Murat simte că i-a fost luat pistolul și iese afară la timp pentru a deturna glonțul pe care Nazar l-a tras. Asiye, Nefes și Tahir pleacă la casa licerului islamic care îl susține pe Tahir în iubirea sa și îi spune că Dumnezeu nu i-a trimis-o degeaba pe Nefes în cale.

Ce se întâmplă în episodul 8 din serialul Lacrimi la Marea Neagră de la Kanal D. Ce se întâmplă cu Nefes
Tahir și Osman

Murat se duce și pândește la casa lui Cemil Dagdeviren și vede când Vedat, împreună cu toată trupa și familia lui Cemil, vin acasă să o aducă pe Mercan. După ce Vedat pleacă, Murat urcă pe o scară în dormitorul lui Nazar pentru a-i reproșa că i-a luat pistolul.

Ce se întâmplă cu Nefes

Cemil aude discuția și intră să îl prindă pe Murat, dar acesta rerușește să sară pe geam și coboară scara în grabă făcându-se nevăzut în negura nopții. Camil iese din casă și pleacă la familia Kaleli luându-și și pistolul. Acolo are loc o ceartă din urma căreia află că Nazar a vrut să îl împuște pe Tahir. Apele se liniștesc, dar îl amenință pe Mustafa spunându-i că de acum încolo familiile lor se dușmănesc de moarte.

Un alt moment intrigant este reprezentat de apariția lui Tahir în curtea casei liderului islamic Osman pentru a o vedea pe Nefes, când constată că nu este de găsit. Amândoi o caută și o găsesc în moschee rugându-se. De asemenea, Vedat mai face o mutare în războiul contra lui Mustafa. Îl atrage într-o capcană pe care Kaleli nu o prevede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI